Banjaluka: Na žurci u bijelom nastupaju...

Autor:

...John Belk, Miloš Starčević i Nebs Jack!

0
A- A A+
exposure party, žurka Foto: Vedran Ševčuk, mondo.ba

Do velikog White partija ostalo je još samo dva dana. U subotu, 29. jula plesaćemo pod otvorenim nebom Rafting centra Kanjon uz muziku koju će nam birati regionalne DJ zvijezde John Belk, Miloš Starčević i Nebs Jack!

Riječ je o izvođačima koji su rado viđeni gosti svih važnijih muzičkih festivala u regionu. Tako su John i Miloš upisali nastupe i na čuvenom EXIT festivalu, a Nebs je rezident predstojećeg FreshWave festivala, najvećeg festivala elektronske muzike u BiH!

John Belk je internacionalnu pažnju privukao remiksom za čuvenog britanskog DJ-a Hot Since 82, te mnogobrojnim remiks izdanjima za svjetske DJ superface kakav je Džon Digvid, za čiji label je i izdavao muziku. Rezident beogradskog kluba The Tube sigurno ima šta da ponudi publici na predstojećem White Night.

Miloš Starčević je beogradski klupski DJ koji je proteklih godina zaposjeo sve važnije DJ pultove u srpskoj prestonici i nameće se kao jedan od omiljenijih izvođača publike.

Nebs Jack je jedan od njajangažovanijih BiH DJ izvođača i gotovo niti jedan festival ili veliki event ne prolazi bez njegovog seta, a sigurni smo da će publika znati prepoznati zašto je neformalni kralj plesnih podijuma pod otvorenim nebom.

Ukoliko ste bili gost prethodnih godina, dovoljno je da dođete u RC Kanjon i zatražite svoju ulaznicu/pozivnicu jer je ulaz moguć samo na ovaj način i ako prvi put dolazite potrebno je da rezervišete pozivnice i preuzmete ih prije 29. jula u RC Kanjon. Obucite se u bijelo i rezervišite svoju pozivnicu na broj telefona 066/714-174

Ostale vijesti