Dnevni horoskop za 15. 5. 2019.

Autor:

...

Dnevni horoskop za 15. 5. 2019. Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Danas je dan kada treba da se potrudite da napravite kompromis sa bliskim ljudima. Posvetite više pažnje partneru. Moguća je povećana napetost na poslu jer drugi nisu spremni za kompromis.

Bik

Posvetite se više poslu. Potreban Vam je fokus. Nije idealan dan za rad, ali uz pomoć kolega ćete sve završiti na vreme.

Blizanci

Dobro se osećate i prilično ste pozitivni. Odličan je dan za zabavu, pa ne odbijajte poziv za izlaske. Skloni ste flertu. Zauzeti, sve je idealno u vezi.

Rak

Potrebno Vam je da provedete više vremena kod kuće. Nemojte da se nervirate oko tuđih problema, nego gledajte da prvo rešite svoje. Napetost ćete osećati do kraja dana, pa ako imate vremena idite na neku masažu ili kupite nešto lepo sebi.

Lav

Komunikativniji ste nego inače. Dobro se osećate. Ne uključujte emocije u posao, nego budite racionalniji.

Devica

Moguć je priliv novca. Zadovoljni ste kako sve ide na poslu. Odličan je dan za saradnju sa drugima, pa ako imate neke nove ideje možete reći nekome za to.

Vaga

Nervozni ste. Odnos sa partnerom nije baš idealan, imate utisak da Vas zapostavlja. Ne nervirajte se previše oko toga šta drugi misle o Vama, nego gledajte sebe.

Škorpija

Nemate dovoljno energije za druge ljude. Ne nervirajte se ako sve ne ide kako ste zamislili. Pozavršavajte započete obaveze, ne ostavljajte ništa za neki drugi dan.

Strelac

Komunikativni ste i sve Vam ide od ruke. Kontakti sa drugima su odlični i svi Vam pomažu. Potrudite se da se fokusirate na ono što je obavezno da odradite, a nemojte previše stvari da planirate, pa da na kraju ne budete zadovoljni rezultatom rada.

Jarac

Pozitivni ste. Neka ženska osoba Vam može biti od pomoći na poslu. Bitno je da saslušate druge i ono što njima treba, pa da zajedno dođete do nekog dogovora. 

Vodolija

Danas se sjajno osećate. Imate višak energije i putuje Vam se. Ukoliko niste u mogućnosti da to uradite, nećete biti baš dobro raspoloženi popodne. Ipak, udovoljite sebi, vidite se sa prijateljima ili se odmorite uz omiljenu seriju.

Ribe

Napeti ste. Mogući su povećani troškovi. Nemojte da se nervirate oko svega na poslu, već pokušajte da se bolje organizujete.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti