Dnevni horoskop za 10. 9. 2019.

Autor:

...

0
A- A A+
dnevni horoskop Foto: MONDO/Mario Milojević

Ovan

Provedite više vremena sa porodicom, ali ne zapostavljajte prijatelje. Bitno je da sve izbalansirate. Ako ste budete potrudili malo više na poslu moguć je napredak.

Bik

Imajte razumevanja za partnera ako ima previše posla. Ako ste slobodni, moguć je flert. Budite otvoreni za nove prilike.

Blizanci

Uživate danas u vezi. Romantični ste. Vidite se sa prijateljima u gradu, možete tako upoznati neku novu osobu.

Rak

Kolege na poslu su sklone saradnji. Danas je dan za neke nove projekte na poslu. Pazite na troškove.

Lav

Veoma ste nervozni. To može da utiče na odnos sa partnerom. Nemojte da kažete baš sve što Vam smeta danas, budite staloženi.

Možete potražiti pomoć od partnera u vezi sa bitnim odlukama, ako ne možete sve sami. Potrebna Vam je podrška.

Devica

Ne ulazite u rasprave sa partnerom. Jako ste nervozni danas. Moguće su neke promene na poslu koje možda ne moraju da budu povoljne za Vas. Izborite se za sebe.

Vaga

Bićete romantični i strastveniji nego inače. Preko prijatelja možete upoznati neku zanimljivu osobu. Skloni ste flertu. Posao

Škorpija

Možete opet pokrenuti neku saradnju sa osobama sa kojima ste već radili. Bitno je da radite sa osobama koje Vam odgovaraju i sa kojima imate odličnu komunikaciju.

Strelac

Na nekom putovanju je moguća avantura ili makar flert. Ako ste u vezi moguć je put sa partnerom. Veoma ste dobro raspoloženi i komunikativni.

Jarac

Pravite kompromise sa kolegama. Previše brinete o drugima, gledajte sebe. Priliv novca je moguć. Bićete zadovoljni.

Vodolija

Uživate u slobodnom vremenu sa prijateljima. Nije Vam do ljubavi danas. Ipak, ako ste u vezi, imajte više strpljenja za partnera.

Ribe

Pošto imate višak energije i napeti ste, uposlite sebe više da biste bili bolje. Biće sve u redu na kraju dana, samo se malo više odmarajte. Ne mora posao danas da bude primaran.

Za još saveta u vezi sa astrologijom, tumačenje horoskopskih znakova, izradu natalne karte, uporednog horoskopa... posetite sajt Astrolog Jovana Vilimonović.

Tagovi:

Ostale vijesti