• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nove snježne padavine

Poslije nekoliko toplih i sunčanih dana u kojima smo se brzo navikli na čari proljeća, ponovo je pao snijeg u glavnom gradu BiH.

 Nove snježne padavine  Izvor: MONDO

Svima koji su, sunčajući se u nekoj od bašti uz kaficu ismijavali najave meteorologa da će u srijedu pasti snijeg, jutros je najmanje bilo do smijeha, prenosi portal Sarajevo-x.com

U Han Pijesku je osvanuo snježni pokrivač od 12 centimetara.I u drugim višim predjelima bilo je snijega i susnježice. U većem dijelu BiH pretežno oblačno vrijeme sa kišom, osjetno hladnije.

Poslije podne i krajem dana, najprije u južnim i zapadnim područjima, očekuje se pretanak padavina i smanjenje oblačnosti, a zatim i u ostalim djelovima.

Jutarnja temperatura od minus jedan do šest, na jugu do 10 stepeni, a najviša dnevna od jedan do osam, na jugu i sjeveru do 12 stepeni Celzijusovih.

Meteorolozi najavljuju da bi tokom dana snijeg mogao preći u kišu uz blago povećanje temperatura

Snijeg je moguć i u četvrtak, a niske temperature za ovo doba godine i promjenljivo vrijeme očekuju se i do kraja vikenda.

Snijeg je zabijelio i u Srbiji i to u Novoj Varoši, a više predjele u jugozapadnoj Srbiji zahvatila je vejavica.  (MONDO, foto: Sarajevo-x.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE