• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ćerka Milorada Dodika šefica kabineta u Vladi

Nisam državni službenik, kada ministarka završi svoj mandat, završavam i ja svoj, kaže ćerka Milorada Dodika.

 Ćerka Milorada Dodika šefica kabineta u Vladi Izvor: MONDO

Gorica Dodik-Trišić, ćerka predsjednika RS i lidera SNSD-a Milorada Dodika, nedavno je postavljena za šeficu kabineta Željke Cvijanović, ministarke za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi RS!
Saznanja "Avaza" potvrdila je sama Dodik-Trišić, koja je proteklih godina bila direktorka Radija "Igokea" iz Aleksandrovca.

Na prestižno radno mjesto u Vladi RS Dodikova ćerka primljena je bez konkursne procedure, budući da, kako sama kaže, nije na poziciji državnog službenika za koju je predviđeno raspisivanje natječaja.

"Nisam na poziciji namještenika, dakle nisam državni službenik. To znači da istovremeno kada ministrica završi svoj mandat, završavam i ja svoj", kazala je za "Avaz" Dodik-Trišić, potvrdivši da je šef kabineta u Ministarstvu za ekonomske odnose i regionalnu saradnju u Vladi RS postala 1. aprila.

I ministarka Cvijanović potvrdila je informaciju tvrdeći da je Gorica Dodik-Trišić bila "jedna od pet mladih koje je vidjela kao mogućeg kandidata za poziciju šefa kabineta".

"Dva mjeseca prije imenovanja radila je kao volonter sa mnom na definisanju projekta koji ćemo realizovati nakon što se steknu finansijske pretpostavke i koji je namijenjen mladima koji se žele baviti evropskim integracijama i međunarodnim odnosima ",  ističe Cvijanović.


Ona pojašnjava i da je Dodik-Trišić "jedna od devet mladih i sposobnih ljudi koji su dobili priliku da rade".

"Kao što ne mislim da neko treba da dobije neko mjesto samo zato što je sin ili kćerka neke poznate ličnosti, isto tako ne mislim da mu to iz istih tih razloga treba biti uskraćeno. Svi moji saradnici imaju kvalifikacije i radne osobine koje su bile opredjeljujuće zašto ih angažujem", objašnjava Cvijanović, zaključivši da pritom ime i prezime za nju ne igraju nikakvu ulogu. (MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE