• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sipa dobila zahtjev za provjeru Bevande

Agencija za istrage i zaštitu (Sipa) BiH dobila je zahtjev Predsjedništva BiH za provjeru kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH Vjekoslava Bevande.

 Sipa dobila zahtjev za provjeru Bevande Izvor: MONDO

Portparol Sipe Željka Kujundžija rekla je da će ova policijska agencija odmah preduzeti sve potrebne korake u skladu sa svojim nadležnostima, te da očekuje da taj posao bude završen nakon novogodišnjih praznika.

Portparol Centralne izborne komisije /CIK/ BiH Maksida Pirić nije bila u prilici ni da potvrdi, niti da demantuje da je zahtjev za provjeru kandidata za predsjedavajućeg Savjeta ministara BiH danas stigao u CIK.

Zahtjev za provjeru Bevande, kandidata HDZ-a BiH za predsjedavajućeg Savjeta ministara, poslat je danas uz svu potrebnu dokumentaciju i u skladu sa zakonskim propisima, a CIK i Sipa su, prema zakonu, obavezni da provjeru završe u roku od osam dana, saopšteno je iz Predsjedništva BiH.

Predsjedavajući Predsjedništva Željko Komšić očekuje da bi procedura imenovanja predsjedavajućeg Savjeta ministara mogla biti gotova nakon novogodišnjih praznika.

(Srna)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE