• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ni traga nestaloj Danijeli Nišić

Ni poslije tri dana od nestanka, od Danijele Nišić nema ni traga ni glasa. U CJB Banjaluka kažu da intezivno provjeravju informacije o ovom slučaju.

 Ni traga nestaloj Danijeli Nišić Izvor: MONDO

"Banjolučka policija intenzivno traga za nestalom djevojkom, ali za sada nemamo novih saznanja o ovom slučaju", izjavila je za MONDO Gospa Arsenović, porparol Centra javne bezbjednosti Banjaluka i apelova na građane da ne prijavljuju lažne informacije.

Darko Nišić, suprug nestale Banjalučanke, izjavio je ranije za MONDO da se njegovoj supruzi svaki trag gubi od njihovog rastanka u blizini trgovačkog centra "Zenit" kada je Danijelu dovezao autom na tu lokaciju.

Ona se kasnije uputila prema studentskom kampusu, gdje je zaposlena kao asistentkinja na Filozofskom fakultetu, i od tada joj se gubi svaki trag.

"Još ne znamo gdje je Danijela. Uključili smo policiju i za sada nema nikakvih saznanja. Za sada patroliramo gradom, tražeći bilo kakav trag", ističe Nišić. On kaže da je Danijela posljednji put razgovarala telefonom sa majkom i dodao da joj se nakon toga gubi svaki trag.

Inače, Danijela je najbolji student u istoriji Odsjeka pedagogije na Banjalučkom univerzitetu, nakon čega je postala i asistent profesoru Nenadu Suziću.

Danijela je visoka 160 santimetara, plave kose, a u vrijeme nestanka na sebi je imala teksas pantalone i jaknu, a nosila je bijelu torbu.

Na Filozofskom fakultetu u Banjaluci i drugim objektima u gradu su osvanuli leci sa slikom Nišićeve, na kojima građane mole da prijave porodici bilo šta ako im je poznato u vezi s ovim slučajem na broj 065/937-643.

(MONDO)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE