• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

DSS: Imovinske karte tokom kampanje

Funkcioneri iz Demokratske stranke Srbije objaviće imovinske karte u toku predizborne kampanje.

 DSS: Imovinske karte tokom kampanje Izvor: MONDO

Portparol DSS Andreja Mladenović je na konferenciji za novinare rekao da imovinske karte za tu stranku nisu "sporne", ali nije precizirao kada će tačno biti stavljene na uvid javnosti.

On je rekao da sve izborne liste moraju "jasno" da kažu kada i na koji način su njihovi predstavnici došli do imovine i bogatstva.

Dodao je da kandidat za premijera Srbije sa liste Demokratske stranke i njenih koalicionih partnera Božidar Đelić mora da saopšti kako je došao do imovine i da li se obogatio u vreme dok je bio ministar finansija.

"To se odnosi na sve funkcionere, a ne samo na Đelića", rekao je Mladenović i naglasio da se podaci o imovini moraju objaviti na "jasan način" da bi se "izbegla prljava kampanja".

Prema Mladenovićevim rečima, DSS zajedno sa koalicionim partnerom Novom Srbijom počinje u utorak predizbornu kampanju, posetom lidera tih stranaka Vojislava Koštunice i Velimira Ilića Ivanjici, Arilju, Kosjeriću, Požegi i Užicu.

U sredu, izborna lista DSS-NS predstaviće se građanima Bajine Bašte, Ljubovije, Malog Zvornika, Loznice i Šapca, a u nedelju će kandidati te liste biti predstavljeni na izbornom skupu u hali Arena u Beogradu, rekao je Mladenović.

(Beta/www.mtsmondo.com)

Još iz INFO

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

MONDO REPORTAŽE