Pikantna obrok salata od kuvanih jaja: Iznenadiće vas koliko se jednostavno pravi, a ukusna je i topla i hladna! | MONDOBA

  • Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Laki recepti

Pikantna obrok salata od kuvanih jaja: Iznenadiće vas koliko se jednostavno pravi, a ukusna je i topla i hladna!

Autor Bojana Zimonjić Jelisavac
Autor Bojana Zimonjić Jelisavac

Imate višak jaja nakon Uskrsa? Napravite ovu salatu, može stajati dva dana u frižideru!

Izvor: YouTube/PreppyKitchen

Ako se pitate šta napraviti od kuvanih jaja preteklih sa uskršnje trpeze, ova salata je ukusno i jednostavno rješenje.

Možete je poslužiti kao prilog uz meso ili ribu, ali može i sama biti lagani obrok jer sadrži proteine i ugljene hidrate, kao i malo masnoće. Pikantan ukus daju joj crveni luk i mirođija. Pročitajte i kako se pravilno prekida post!

Sastojci:

3 kuvana jaja
3 krompira
1 manji crveni luk
Pola veze mirođije
4 kašike majoneza
4 kašike jogurta
So, biber

Priprema:

Obarite krompir i isecite ga na kriške. Dok je još topao, ali ne vreo, pomiješajte ga sa dresingom od majoneza i jogurta, i dobro začinite solju i biberom. Kuvana jaja isjeckajte sitno, kao i luk, pa pomiješajte sa krompirom i pospite mirođijom.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Komentari 0

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop