Najbrža i najukusnija večera koju ćete spremiti!
Ne morate satima da "petljate" u kuhinji da biste spremili ukusan obrok, a dokaz za to je ova brza i ukusna večera!
Sastojci:
Tri pileća filea
So i biber po ukusu
100 grama špinata
150 grama krem sira
Kašika soli
100 grama kačkavalja
Tri žumanjca
Priprema:
Pileći file rasijecite po dužini, ali ne od ivice do ivice, već samo po sredini, kako biste praktično dobili udubljenje u koje ćete kasnije staviti nadjev. Meso posolite i pobiberite po ukusu, a zatim ga propržite na ulju da dobije zlatnu boju.
Zatim ga izvadite i stavite na ubrus da se ocijedi, a u međuvremenu u istom tiganju na ulju propržite špinat koji ćete posoliti i pobiberiti. Propržen špinat spojite sa krem sirom, posolite, izmiješajte, pa kašikom stavite u udubljenja koja ste napravili na mesu.
Pecite u rerni zagrijanoj na 180 stepeni oko 20 minuta, a zatim odozgo narendajte kačkavalj. Takođe, na svaki pileći file u sredinu stavite po jedno žumanjce, pa zapecite u rerni još oko pet do deset minuta na istoj temperaturi.
Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.