• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PREMINULA ŠINEJD O'KONOR! Nakon samoubistva sina poručila - "Nema svrhe živeti bez njega"

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Čuvena pjevačica Šinejd O'Konor preminula je u 56. godini.

 preminula šinejd o'konor Izvor: YouTube/Dr. Phil/screenshot

Irska pjevačica postala je slavna širom svijeta 1990. svojom srceparajućom obradom pjesme "Nothing Compares 2 U".

Šinejd O'Konor doživela je veliku tragediju 7. janura 2022. godine kada je njen sin Šejn pronađen mrtav nekoliko dana pošto je prijavljen njegov nestanak. Njegovo tijelo pronađeno je nakon što je pobjegao iz bolnice, gdje je trebalo da bude na posmatranju uz pojačane mjere bezbjednosti, zbog opasnosti od samoubistva.

Šejn je imao samo 17 godina kada je tragično oduzeo sebi život. Šinejd je tada na Tviteru objavila da osjeća da "Šejnova smrt nije bila ničija krivica osim njene", dok je svojim pratiocima rekla da je u bolnici nakon što je takođe razmišljala da okonča svoj život.

"Odlučila sam da pratim svog sina. Nema svrhe živeti bez njega. Sve što dotaknem, uništim. Ostala sam zbog njega, a on je sada otišao. Uništila sam svoju porodicu. Moja djeca ne žele da me znaju. Ja sam s*anje osoba. A vi mislite da sam dobra jer mogu da pjevam, a nisam", napisala je Šinejd tada.

Poslije dva sata je objavila drugi tvit - "Žao mi je. Nisam to trebala da kažem. Sada sam sa policajcima na putu za bolnicu. Žao mi je što sam uznemirila sve. Izgubljena sam bez svog djeteta i mrzim sebe. Bolnica će pomoći neko vrijeme. Ali ja ću pronaći Šejna. Ovo je samo odlaganje".

Šinejd je ranije podijelila i informaciju da je Šejn planirao svoju sahranu mjesec dana prije nego što se ubio. Ona je napala institucije koje se bave mentalnim zdravljem u Irskoj i koje su čuvale njenog sina, da bi se zatim izvinila i povukla sve komentare. Izjavila je da je njen sin oduzeo sebi život poslije narušenog mentalnog zdravlja i borbe.

Sama Šinejd je tokom godina imala mnogo ispada u javnosti, a jedan je i taj da je promijenila ime u Šuada Davit i prešla u islam. Na sahranu sina došla je u roze trenerci i papučama:

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop