• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Proročki početak: Autobiografija Metjua Perija uskoro i na našem jeziku

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Dok svijet i dalje oplakuje odlazak glumca Metjua Perija, koji je juče pronađen mrtav u svom domu, stiže nam vijest o dolasku njegove autobiografije i u domaće knjižare.

 Biografija Metjua Perija na srpskom jeziku Izvor: Amazon

Naime, knjiga "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar" trebalo bi da se pred domaćim čitaocima nađe u decembru. 

Serija "Prijatelji" osvojila srca miliona ljudi širom planete, a njeni protagonisti postali su nam bliski kao neki rod, ili komšije. 

Jedan od njih, Metju Peri, čuveni Čendler Bing iz serije, imao je svoje izazove za koje nije znalo mnogo ljudi, a onda je priča o njegovom alkoholizmu i zavisnosti od droge počela da se širi.

Objavljivanjem autobiografije "Prijatelji, ljubavnici i Velika Strašna Stvar" svi su mogli da saznaju njegovu tužnu priču.

Izdavačka kuća "Laguna" iz Beograda je kupila prava za ovu knjigu prije šest meseci, a do Noći knjige u decembru knjiga će se naći u knjižarama širom Srbije (a nadamo se i RS).

"Ćao, zovem se Metju, mada me možda znate i pod drugim imenom. Prijatelji me zovu Meti. I trebalo bi da sam mrtav".

Ovako proročki počinje uzbudljiva priča poznatog glumca koji nam je otkrio detalje svog života od dječjih ambicija do slave, preko zavisnosti i oporavka nakon ozbiljne zdravstvene krize koja mu je ugrozila život.

Iskreno i srdačno, jedinstvenim i prepoznatljivim tonom, s puno čendlerovskih opaski i sarkazma Metju Peri opisuje rasparanu porodicu koja ga je odgajila (a istovremeno ga prepustila samom sebi), želju za priznanjem koja ga je gurala ka slavi i ogromnu prazninu unutar njega koju nije moglo da ispuni čak ni ostvarenje najvećih snova.

Govori i o miru koji je pronašao kada se oslobodio zavisnosti, kako se osjećao povodom sveprisutnosti serije "Prijatelji", dijeleći ujedno priče o svojim kolegama i drugim zvijezdama koje je sreo na tom putu.

Bez zadrške Peri živo prikazuje svoju borbu sa zavisnošću i dubokim, neizlječivim bolom u sebi koji ju je raspirivao, iako se činilo da ima sve što čovjek može da poželi.

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop