• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Održan Božićni koncert u Mostaru

Da pravoslavci ponovno dobijaju svoje mjesto u Mostaru pokazao je svečani Božićni koncert koji je okupio više stotina posjetilaca.

 Održan Božićni koncert u Mostaru Izvor: MONDO

Da pravoslavci ponovno dobijaju svoje mjesto u Mostaru pokazao je svečani Božićni koncert koji je okupio više stotina posjetilaca - javio je dopisnik Srne.

Koncert je održan sinoć u velikoj dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače, a organizovala ga je Eparhija zahumsko-hercegovačka i primorska i SPKUD ''Gusle'' Mostar.

Vladika zahumsko-hercegovački i primorski Grigorije podsjetio je, obraćajući se prisutnima, kako se prije sedam ili osam godina, kada je proces povratka tek počinjao, nije moglo ni zamisliti da će se jednog dana Božićni koncert održavati u Kosači.

''Prije sedam-osam godina nismo mogli ni sanjati, ne samo ovakav koncert, nego i ovakvu dobrodošlicu i ovakvu zajednicu sa drugim ljudima, sa ljudima i sa istočne i sa zapadne strane'', rekao je vladika Grigorije.

Svečanom koncertu prisustvovali su predstavnici Katoličke crkve i Islamske zajednice, te političkog i javnog života Mostara.

Učešće na koncertu uzeli su muzičaru iz Mostara, Trebinja, Nevesinja, Beograda i Novog Sada, a poseban pečat ovom događaju dalo je SPKUD "Gusle "Mostar, obnovljeno ove jeseni, čiji je dječiji hor pod vodstvom Nataše Krulj sinoć briljirao.

(Srna)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop