• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Ljeto na Vrbasu" od 9. jula

U Banjaluci će od 9. do 12. jula biti održana Kulturno - sportska manifestacija pod nazivom "Ljeto na Vrbasu".

 "Ljeto na Vrbasu" od 9. jula Izvor: MONDO

Centralna dešavanja biće održana na plaži "Zelena", ispod zidina tvrđave Kastel, gdje će nastupiti banjalučke mažuretkinje, Hor "Banjalučanke", pjevačica Maja Tatić, Kulturno- umjetničko društvo "Čajavec".

Koncert rok grupe "Dža ili bu" biće održan na zatvaranju manifestacije.

Direktor Turističke organizacije Banjaluka Ostoja Barašin rekao je na konferenciji za novinare da se tradicionalna manifestacija organizuje s ciljem promocije turističkih potencijala Banjaluke, zaštite rijeke Vrbas i buđenja ekološke svijesti građana.

Barašin je rekao da je svaka promocija prirodnih potencijala RS koje čine njenu turističku ponudu dobrodošla, te da smatra da će određene rezultate dati i akcija Vlade RS u okviru koje su širom Srpske postavljeni bilbordi sa natpisima "RS bez dileme".

Program će početi 9. jula sportskim takmičenjima na obalama Vrbasa, a svečano otvaranje zakazano je za 10. jul. Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović otvoriće "Ljeto na Vrbasu" u 19.00 časova na plaži kod Zelenog mosta.

Slađana Golić, organizator sportskog dijela manifestacije Turističke organizacije Banjaluka, rekla je da će se učesnici takmičiti u skokovima sa gradskog mosta, u trkama dajak i kajak čamaca, fudbalu i rukometu na pijesku, a dječaci i djevojčice u basketu.

"Svoje sposobnosti pokazaće nam i penjači uz vještačku stijenu i padobranac Namanja Goronja, a biće upriličena i rafting regata", dodala je Golićeva.

Program će početi 9. jula sportskim takmičenjima na obalama Vrbasa, a svečano otvaranje zakazano je za 10. jul. Gradonačelnik Banjaluke Dragoljub Davidović otvoriće "Ljeto na Vrbasu" u 19.00 časova na plaži kod Zelenog mosta.

Manifestacija "Ljeto na Vrbasu" održava se od 1953. godine. (Srna)


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop