• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Toni Parsons prvo u Beogradu

Svjetska premijera - od autora knjige"Čovjek i dječak" Tonija Parsonsa stiže roman "Novi početak".

 Toni Parsons prvo u Beogradu  Izvor: MONDO

"Novi početak" će u utorak 4. avgusta biti objavljena na srpskom jeziku, a u Engleskoj će ta knjiga biti u prodaji tek od 6. avgusta, saopšteno je iz Izdavačke kuće "Laguna".

U saopštenju se navodi da će u Srbiji biti svjetska premijera novog romana Tonija Parsonsa, u kome se taj autor vraća temi koja ga je i proslavila.

Novi roman Tonija Parsonsa predstavlja priču o ljubavi, životu i međuljudskim odnosima.

"Džordž Bejli dobija dar o kome svi sanjaju, priliku da ponovo živi svoj život. Posle srčanog udara, Džordžu presađuju srce devetnaestogodišnjaka i sve se odjednom mijenja!", piše u saopštenju.

Džordž postaje drug svoje maloletne dece, a ne strogi ministar policije koji kontroliše svaki njihov pokret. Želi i da promeni svet, ali ubrzo otkriva da biti ponovo mlad nije baš toliko zabavno i više od svega na svijetu želi svoj stari život nazad.

Toni Parsons jedan je od najpoznatijih pisaca u Velikoj Briraniji. Tokom sedamdesetih radio je kao muzički kritičar u časopisu "NME". Poznati su njegovi intervjui sa bendovima The Clash, Sex Pistols, Talking Head i Ramones.

Njegov prvi roman "Čovjek i dječak" doživio je ogroman uspjeh u Engleskoj i samo za prva dva mjeseca prodat je u tiražu od 750.000 primjeraka.

Potparolka Izdavačke kuće "Laguna" Vanja Gavrovski rekla je agenciji Beta da će britanski pisac Toni Parson doći u Beograd u oktobru, kada će zvanično promovisati svoj novi roman.
(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop