• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

PitchWise – Festival ženske umjetnosti

PitchWise – Festival ženske umjetnosti održaće se u periodu od 11. do 13. septembra 2009. godine u Banjaluci u Domu omladine

 PitchWise – Festival ženske umjetnosti Izvor: MONDO

Organizator festivala je Fondacije CURE.

Zainteresovane gošće imaće priliku učestvovati, posjetiti i pogledati umjetničku radionicu sa Sandrom Dukić, izložbu postera Guerrilla Girls, predavanja, kratke filmove, koncerte – Plavi Podrum, DJana Dijana - Tepšić, DJana Flore i Elektropionirke.

Festival PitchWise postoji od 2006. godine Ove godine Fondacija CURE u saradnji sa Francuskim kulturnim centrom Banja Luka festival se prvi put organizuje u Banjaluci.

Podršku organizovanju festivala u Banjoj Luci, dao je i Gender centar Vlade RS ističući da je ovakav festival veoma značajan događaj koji će uveliko doprinijeti ženskom stvaralaštvu u kulturi i umjetnosti.

Glavni cilj PitchWise festivala kao ideje i zajednice ljudi koji rade za jednakost polova jeste činiti promjene u društvu kroz angažovanu umjetnost, kao i transformisati kulturu nasilija u kulturu mira, te prevazilaženje stereotipa i pretpostavki o feministkinjama kao čudakinjama. Uz to slavi raznolikost među nama.

Ulaz na sve događaje je besplatan, a program posebno preporučujemo mladim ljudima srednjoškolskog uzrasta. Dobrodošle/i! (www.kulporter.com)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop