• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Otvoreno "Prijedorsko kulturno ljeto"

Autor SRNA

Izložbom "Biblioteci s ljubavlju" Narodna biblioteka "Ćirilo i Metodije" otvorila je danas ovogodišnje Prijedorsko kulturno ljeto.

 Otvoreno "Prijedorsko kulturno ljeto" Izvor: Mondo/Dušan Volaš

Izvor: Mondo/Dušan Volaš

Direktor biblioteke Mara Ećim rekla je da saradnja ove ustanove sa osnovnoškolskim i predškolskim ustanovama u Prijedoru traje godinama i da je veoma plodotvorna.

"Organizujemo pričaonice, igraonice i crtaonice za najmlađe. Oni nam često poklanjaju svoje radove, a mi sada te njihove radove ovom izložbom poklanjamo svome gradu i sugrađanima", rekla je Ećimova novinarima u Prijedoru.

Na 14 panoa u lapidarijumu Muzeja Kozare, osim dječijih radova, izložene su i fotografije s druženja najmlađih u biblioteci.

Načelnik Odjeljenja za društvene djelatnosti grada Prijedora LJiljana Babić rekla je da je današnjom izložbom otvoreno Prijedorsko kulturno ljeto 2015 i da je to prelijep dar najmlađih sugrađana, a da je večerašnji koncert banjalučke grupe "Aleksandrija" namijenjen svim ostalim generacijama.

"Prijedorskim kulturnim ljetom pokrili smo cijelu teritoriju grada Prijedora u naredna tri mjeseca. Većina sadržaja biće na otvorenom i bez naplaćivanja ulaznica. Mi iz gradskog budžeta finansiramo rad javnih ustanova, kulturno-umjetničkih društava i nevladinih organizacija, a oni učešćem u ovoj manifestaciji vraćaju to sugrađanima", navela je Babićeva.

Sedmo Prijedorsko kulturno ljeto počinje danas i traje do 31. avgusta.

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop