• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izložba fotografija Severa Zolaka - “Ispočetka”

Mladi fotograf iz Prijedora Sever Zolak, održaće 9. oktobra u prijedorskoj "Galeriji 96" od 21 čas prvu samostalnu izložbu fotografija “Ispočetka”.

 Izložba fotografija Severa Zolaka - “Ispočetka” Izvor: MONDO

Prve večeri izložbe, koja će biti otvorena do 9. novembra posjetioci će moći da vide i Zolakovu video instalaciju koja će biti prikazana samo na dan otvaranja izložbe.

"Svjetlo je od neprocjenjivog značaja u mom životu.Tražeći idealno svjetlo shvatio sam da kao takvo ne postoji u ovom materijalnom svijetu. Zahvaljujući porodici i prijateljima shvatio sam da su oni moja najjača svjetlost.Ovom izložbom želim da se zahvalim svim svojim svjetlosnim zracima na podršci i inspiraciji", kaže Zolak.

Izložbu će činiti radovi mladog umjetnika nastali u proteklih nekoliko godina u Prijedoru, Banjaluci, Novom Sadu i Njujorku.

"Izložba “Ispocetka” imaće akcenat na modnim fotografijama koje su malo ili ni malo zastupljene na našim prostorima, a preovladavaće radovi nastali tokom mog petomjesečnog boravka u Njujorku", dodaje Zolak..

Severovi radovi su već objavljeni i u nekoliko prestižnih modnih časopisa, a ovo mu je druga izložba u BiH. Prva je održana prošle godine u Ključu, za koju je dobio odlične kritike.

Sever je rođen 9. Septembera 1986. godine u Prijedoru, a još kao klinac počeo je da se ameterski bavi fotografijom. Proteklih nekoliko godina radio je editorijale za vodeće srpske modne agencije, a u Njujorku je usavršio znanje iz oblasti fotografije. Pored izložbe njegovih radova u Prijedoru Sever planira da svoje radove predstavi i u Banjaluci, Novom Sadu i Beogradu.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop