• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Upoznajte "Crnu ovcu"

Promovisan prvi broj džepnog vodiča kroz noćni život Banjaluke nazvanog "Crna ovca".

 Upoznajte "Crnu ovcu" Izvor: MONDO

Časopis "Crna ovca", osmišljen kao gradski prvi mjesečni vodič, koji za cilj ima promociju alternativne kulture, predstavljen je u ponedjeljak, u banjalučkom koktel baru "Shakers".

"Crna ovca" je neodoljiva, samo pedalj "visoka", lagana, praktična, korisna, besplatna i sadrži mnoštvo informacija, bez kojih ne može ni jedan "noćobdija" koji drži do sebe.

Na 68 stranica časopisa koji staje u svaki džep pronaćićete detaljne informacije za svaki kalendarski dan, od prvog do posljednjeg dana u mjesecu, sa podacima o vrsti događaja, satnici, cijeni ulaznice i organizatoru.

"Cilj nam je podrška i razvoj svih grana umjetnosti, ali i da informišemo i gradimo kulturnu scenu našeg grada", istakla je direktor i urednik Zorica Malešević.

Ukoliko volite muziku, pratite urbanu kulturu, umjetnost, film, pozorište, literaturu, dizajn, arhitekturu, ukoliko izlazite u klubove, kafiće ili restorane, onda je "Crna ovca" pravi vodič za vas.

Ovaj džepni magazin je licencno izdanje iz Južne Amerike, a svoj primjerak potražite u zvaničnim centrima i ustanovama kulture, u klubovima, knjižarama i restoranima, na ulicama, na fakultetima i u hotelima... Prvo, oktobarsko izdanje je već napolju! (MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop