• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Počinje drugi džez festival u Trebinju: Učestvuju bendovi iz pet zemalja

Autor Dušan Volaš

U Trebinju će sutra početi drugi "Trebinje džez festival", na kome će učestvovati pet bendova iz pet zemalja.

 Trebinje džez festival 2023 Izvor: Trebinje dzez festival

Iz trebinjskog Kulturnog centra najavili su da će prvog dana u rok baru "Andergraund" nastupiti Oleg Kirijev Kvartet iz Rusije, u petak, 25. avgusta, "Kralj Čačka" iz Srbije u Starom gradu, a u subotu, 26. avgusta u kafe baru "Hedonija" "Per Bas Viking Matisen trio" iz Norveške.

Organizatori su naveli da će "Tamara Obrovac kvartet" iz Hrvatske svirati u nedjelju, 27. avgusta u bašti hotela "Platani", a da će ovogodišnji "Trebinje džez festival" zatvoriti u ponedjeljak, 28. avgusta, "Vlatko Stefanovski trio" iz Sjeverne Makedonije u Amfiteatru na Crkvini.

Prvi "Trebinje džez festival" održan je prošle godine, kada je tokom pet dana festivala, takođe, održano pet koncerata na pet različitih bina, koje je posjetilo više hiljada ljubitelja te muzike iz regiona.

"Festival se pokazao kao izuzetno uspješan i atraktivan, što potvrđuje mnogobrojna publika, ali i medijski odjek širom regije. Reakcije publike, muzičara učesnika i široke javnosti su prevazišli sva očekivanja, pa je sa velikim entuzijazmom pripremljeno drugo izdanje festivala", naveli su iz trebinjskog Kulturnog centra.

Organizator ovogodišnjeg festivala je Kulturni centar Trebinje uz podršku grada, Kabineta predsjednika Republike Srpske, Ministarstva prosvjete i kulture Republike Srpske, Investiciono-razvojne banke Republike Srpske, kompanije "M:tel" i NLB banke.

(Mondo/Srna)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop