• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion u proždiranju pice

Takeru Kobajaši je za šest minuta u sebe strpao pet cijelih i tri četvrtine kalcone, dok je njegov protivnik pojeo "samo" pet i po.

 Šampion u proždiranju pice Izvor: MONDO

Japanac je u takmičenju lanca restorana "Pica hat" pojeo skoro šest cijelih "P'zona", kalcona sa sirom, kobasicom, paprikom, lukom i paradajz sosom. Jedan "P'zon" težak je gotovo pola kilograma!


Kobajaši je otkrio da je njegov trik za brzo proždiranje kalcone konzumiranje mnogo vode, koja omekšava koricu i olakšava gutanje.

"Obožavam picu, i svaki put je jedem kada dođem u SAD", rekao je šampion.

Gastronomski rivali poznati su po takmičenjima u kojima se broji ko može da pojede najviše hot-dogova. Njihov naredni "meč" zakazan je za 4. jul.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop