• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvijezde bez kojih je Holivud ostao u 2009.

Od zlatnih imena starog Holivuda, do modernih zvijezda koje su prerano otišle.

 Zvijezde bez kojih je Holivud ostao u 2009. Izvor: MONDO

U januaru je preminuo glumac Rikardo Montalban, poznat kao misteriozni Gospodin Rork iz serije "Ostrvo fantazije". Imao je zapažene uloge i u seriji "Zvjezdane staze" i filmu "Goli pištolj". Montalban je imao 88 godina kada je 14. januara umro od srčanog udara.

U martu je glumica Nataša Ričardson na skijanju pala i povrijedila glavu. Iako se u početku činilo da nije riječ o ozbiljnoj povredi, ćerki Vanese Redgrejv i supruzi Lijama Nisona iznenada je pozlilo, i umrla je dva dana kasnije.

Bea Artur bila je zvijezda sitkomova "Sve u porodici" i "Mod", ali je ostala zapamćena po ulozi u "Zlatnim djevojkama". Umrla je od raka 25. aprila, malo prije svog 87. rođendana.

Komičar Dom Deluiz, poznat po ulogama u filmovima Mela Bruksa i voditelj "Skrivene kamere", umro je od raka 4. maja u 76. godini.

Glumac i majstor borilačkih vještina Dejvid Karadin u junu je pronađen mrtav u hotelu u Bangkoku. Karadinova smrt ostaće zapamćena kao jedna od bizarnijih u 2009. godini, pošto je glumac stradao tokom autoerotskog gušenja, i pronađen je obješen u ormaru, sa perikom na glavi. Karadin se proslavio u seriji i filmu "Kung fu", a mlađoj publici poznat je po ulozi u filmovima "Ubij Bila".

Kraj juna donio je dvije smrti velikih holivudskih imena. Istog dana umrli su glumica Fara Foset i pjevač Majkl Džekson.

Fosetova, seks simbol sedamdesetih i "Čarlijev anđeo", preminula je nakon duge borbe sa rakom. Imala je 62 godine.

Legendarni kralj popa Džekson (50) pronađen je mrtav u svojoj kući, a istraga je utvrdila da je ubijen prevelikom dozom anestetika. Iako je prošlo više od šest mjeseci od njegove smrti, osumnjičeni za davanje smrtonosne doze lijeka, doktor Konrad Marej, još uvek nije zvanično optužen za smrt pjevača.

Slavni TV voditelj Volter Kronkajt, koji je u karijeri novinara zaradio nadimak "čovjek kojem se najviše vjeruje u Americi", umro je 17. jula u 93. godini.

Holivud je potresla i vijest o smrti Adama Goldstina, poznatijeg kao DJ AM. Goldstin (36) je prošle godine jedva izvukao živu glavu iz avionske nesreće zajedno sa bubnjarem Travisom Barkerom. Poslije dugog oporavka od povreda, DJ AM se predozirao drogom u svom stanu u Njujorku 28. avgusta.

Glumac i plesač Patrik Svejzi, zavodnik iz filmova "Duh" i "Prljavi ples", umro je 14. septembra u 58. godini, nakon duge borbe sa rakom pankreasa.

Iznenada je 20. decembra preminula i glumica Britani Marfi. Poznata po ulogama u filmovima "Otkačena plavuša", "Neprilagođena", "Osam milja" i drugim, Marfi (32) je umrla od srčanog udara pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Dnevni horoskop