• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Whatsapp se vraća u igru sa novim opcijama? Ukrali jednu i od konkurencije!

Autor Dragana Božić

Da li su nove opcije dovoljne da se bivši korisnici vrate na ovu aplikaciju za dopisivanje?

 Whatsapp se vraća u igru sa novim opcijama? Ukrali jednu i od konkurencije! Izvor: YouTube/ Printscreen/ ColdFusion

Aplikacija WhatsApp će uskoro dozvoliti korisnicima da priguše zvuk nekog snimka prije nego što pošalju video svojim prijateljima.

Takva promjena će dozvoliti primalacu da pogleda video a da ne uznemiri prisutne ljude u okruženju sa zvukom. 

Nova opcija je trenutno dostupna samo za korisnike WhatsApp beta programa, ali se očekuje da ona postane dostupna veoma brzo za sve korisnike ukoliko ne naiđe neki problem tehničke prirode. Ukoliko želite da probate ovu opciju možete da se prijavite za beta program, doduše sva mjesta kod Apple uređaja su popunjena, ali na stranici TestFlight možete da vidite da li se otvorilo neko slobodno mjesto.

Ukoliko ste Android korisnik, možete da posjetite stranicu WhatsApp Beta page na Google Play Store prodavnici kako biste se registrovali. Ako kojim slučajem imate već najobičniju verziju na vašem telefonu, ona će za nekoliko sati biti ažurirana i postaće beta verzija. Pored ove novine, WhatsApp je radio i na mention badge opciji koja omogućava korisniku da vidi svaki put kada je spomenut u grupi.

WhatsApp već sada obavještava korisnike kada su tagovani/obilježeni u grupnom razgovoru, ali ova opcija djeluje kao nadogradnja za taj sistem. Zanimljivo da je za neke korisnike ova opcija već bila omogućena, dok veliki dio korisnika nije mogao uopšte istu da koristi. Zato je WhatsApp riješio da riješi ovaj problem, a još uvijek nije poznato kada će izaći to ažuriranje, prenosi WABetaInfo.

Ta aplikacija je riješila da ubaci i više animiranih stikera, odnosno naljepnica, koje možete preuzeti potpuno besplatno i na osnovnoj verziji. WhatsApp je "ukrao" i jednu veoma dobru opciju sa Telegram aplikacije. Naime, sada kada kliknete na neki emotikon ili ukoliko ukucate neku riječ relevantnu za stikere, pojaviće vam se prečica sa svim stikerima koji su vezani za tu tematiku.

Ova opcija je još uvijek u fazi razvoja i nalazi se na WhatsApp beta programu za Android telefone. Mi smo mišljenja da Telegram radi mnogo bolji posao kada su u pitanju animirani stikeri. WhatsApp je izgubio jedan dei korisnika zbog novih uslova korišćenja koji su na kraju odloženi za 15. mart.

Da li ove opcije mogu da povrate korisnike?

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS