• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple radi na nečemu neverovatnom: Tajni projekat biće veći i od iPhone telefona, koji je masivan hit svuda u svetu!

Autor Marko Čavić

Tim Kuk je otkrio samo delić planova kompanije Apple, koji uključuju mnogo više novih stvari poput Apple Watch i Apple Fitness+ uređaja i servisa.

 Apple radi na nečemu neverovatnom: Tajni projekat biće veći i od iPhone telefona, koji je masivan hit svuda u svetu! Izvor: MONDO / Apple

Kompanija Apple je neverovatno uspešna u svakom segmentu poslovanja, a iPhone, iPad i Apple Watch najpopularniji su uređaji svojih kategorija globalno.

To ne znači da je Apple uljuljkan u svom uspehu, baš suprotno - sporadično najvrednija kompanija na svetu ima velike ambicije i za blisku i za dalju budućnost.

Možda će vas zanimati

Iako Apple najviše zarađuje od iPhone prodaje i iPhone je najjači adut na tržištu, ali i znak raspoznavanja kompanije, Tim Kuk, direktor Apple-a tvrdi da kompanija u budućnosti sprema nešto neverovatno, nešto izuzetno važno i mnogo veće, nego što je iPhone ikad bio. Izjava, koju je preneo BGR, deluje neverovatno, posebno kad se u vidu ima da je Apple u poslednjem tromesečju zaradio preko 100 milijardi dolara, a iPhone je u jeku pandemije porastao za čak 17 procenata.

Ipak, to nije ono na šta Apple trenutno cilja, iako iPhone nastavlja da bude primaran Apple proizvod u ovom trenutku - kompanija je više, nego ikad okrenuta fizičkom, ali i mentalnom zdravlju. “Zaista verujem da će, kad za par godina pogledamo unazad, najveći Apple doprinos biti povećanju zdravlja i mentalnog blagostanja“, objasnio je Tim Kuk i naglasio da se kompaniji non-stop javljaju korisnici Apple Watch sata, kojima je taj uređaj pomogao da očuvaju zdravlje ili im čak spasao život.

“Kompanija Apple, zajedno sa Stanford univerzitetom, sprovodi kontinuirano istraživanje u kojem učestvuje preko 400.000 korisnika Apple Watch, Apple Fitness+ i drugih Apple uređaja i servisa“, rekao je direktor kompanije, naglašavajući da su u toku napredna istraživanja različitih poremećaja rada srca i kardiovaskularnog sistema korisnika, koja inače nikad ne bi bila moguća u drugačijim uslovima.

S tim u vezi Apple je siguran da će novi uređaji, koji će uskoro biti predstavljeni, satovi i oprema za očuvanje i unapređenje zdravlja, biti najbolji i najvažniji proizvodi, koje je Apple dosad predstavio.

Ne bismo išli toliko daleko da kažemo da će novi Apple uređaj biti isključivo medicinski, ali bismo rekli da će to biti neki novi gedžet, sat verovatno, koji će imati daleko preciznije i zvanično podržane medicinske funkcije za praćenje i unapređenje zdravlja.

(MONDO / BGR)

Apple Watch - Uređaj koji me je spasao (MobIT)
Izvor: Apple
Apple Watch Series 6 Apple Fitness+ video (MobIT)
Izvor: Apple
Apple Watch Series 6 video (MobIT)
Izvor: Apple

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS