• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zlatni telefoni: Možda je ovo ipak otišlo predaleko?

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Kompanija Caviar pravi iPhone 12 Pro ili Samsung S21 od zlatnih poluga

-
Izvor: YouTube/Caviar iPhone

Kupili ste dual SIM telefon, pa konačno imate prostora u džepu da umjesto drugog telefona sa sobom ponesete na primjer - zlatnu polugu. Zamislite da se neko sjetio da spoji telefon i zlatnu polugu i riješi vam sve životne probleme. Ne brinite, kompanija sa nazivom Caviar (a kako drugačije?) je predstavila limitiranu seriju nazvanu Goldphone koja se sastoji od iPhone 12 Pro ili Samsung S21/S21+/Ultra telefona u kućištu napravljenom od zlatne poluge težine 1 kg.

Dodatnoj ekskluzivnosti doprinosi limitiranje na po sedam komada iPhone/Samsung modela sa cijenama od 159.000 USD za iPhone 12 Pro, odnosno 169.000 USD za Samsung S21/S21+/Ultra verziju. Oba telefona imaju kućište od tačno 1 kg 24-karatnog zlata, pa nam nije baš najjasnija razlika u cijeni od cijelih 10.000 USD.

Možda će vas zanimati

Napomenućemo da Caviar svaki Goldphone pakuje u "luksuznu bijelu sef-tašnu" koja će zbog ekskluzive biti isporučena na bilo koju adresu na svijetu privatnim kurirom.

Potencijalni problem može biti težina od nešto više od 1 kg, koja ima tendenciju da vam probuši džep od pantalona ili sakoa, ili da vam iskrivi kičmu usljed stalnog naginjanja na jednu stranu. A ako volite dugo da pričate, može vam se desiti da vas zaboli ruka od držanja poluge od kilograma na uhu.

Pored toga, 24-karatno zlato je mekano, a ona fino ispolirana završnica je problematična za korišćenje ako ne nosite rukavice i hoće da se izmatira, tako da vjerujemo da će Caviar u paketu isporučiti bar jedan par rukavica.

(MONDO)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS