• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Izjava boli glava: Nova Magic linija prevazići će Mate i Huawei P serije!

Autor Marko Čavić

Do juče prsti iste ruke, danas ljuti protivnici…

 Izjava boli glava: Nova Magic linija prevazići će Mate i Huawei P serije! Izvor: MONDO / HONOR

Iako smo sigurni da Džordž Žao nije mislio ništa loše niti je imao neku posebnu namjeru da pecka dojučerašnjeg saborca, kompaniju Huawei, direktor HONOR kompanije je i pored toga dao izuzetno, pa reći ćemo neočekivanu izjavu!

U podužem intervjuu lokalnom kineskom mediju, Žao je izjavio da će novi HONOR Magic telefon biti bolji i od Huawei Mate i od Huawei P telefona.

Ipak, nije propustio priliku da se još jednom zahvali kompaniji Huawei na svemu što su dosad zajednički uradili, a uradili su dosta, kao i to da su se rastali u vrlo prijateljskom tonu i na veoma pošten način.

Kompanija HONOR prodata je kineskim investitorima iz Šangaja za, pretpostavlja se, 15 milijardi dolara, a putevi HONOR i Huawei kompanija u Kini već su u potpunosti razdvojeni. Ostalo je da se to desi i u Evropi, za šta će trebati još neko vrijeme.

Kompanija HONOR trenutno sa kompanijom Qualcomm razvija Snapdragon 888 telefon iz nama malo poznate Magic serije, koja je dosad imala dva istaknuta modela, koja se u Evropi nisu zvanično prodavala. HONOR je već potpisao ugovore o partnerstvu sa AMD i Intel kompanijama, takođe za svoju izuzetno uspješnu MagicBook seriju laptop računara, a kineska kompanija se vratila i pod okrilje Google Android ekosistema.

Ipak, čekaćemo još neko vrijeme na novi HONOR telefon, koji je trebalo da se pojavi u aprilu, ali je premijera pomjerena za polovinu godine, zbog pomenutih razdvajanja i snabdijevanja čipsetovima, koje je svim kompanijama problem u ovom trenutku.

HONOR je ozbiljno počeo da trči novu trku i ne možemo, a da im ne poželimo sreću, jer na kraju, ako oni budu dobri i konkurentni na dobitku ćemo biti svi! Ono što je iznenađenje, ako nas pitate, jesu prvi nepotvrđeni izvještaji koji navode da bi HONOR mogao da se okrene samo premijum segmentu i da zapostavi, makar u prvom talasu, sve druge telefone po kojima je poznat. Nažalost, cijene novih uređaja se još ne spominju.

Izvor: MONDO portal / Marko Čavić

Šta vi mislite o ovoj izjavi? Hrabrost, ludost ili samo hvalisanje?

HONOR Go Beyond nova strategija video (MobIT)
Izvor: MONDO / HONOR

HONOR View40 video (MobIT)
Izvor: HUAWEI GADGETS

Pročitajte i ovo:

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Zole

Samo Samsung

RECENZIJE

TIPS & TRICKS