• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nemojte prodavati staru Xbox konzolu: I ona će moći da pokrene najnovije igre!

Autor Miloš Delević

Microsoft otkrio da će se video igre sa nove generacije konzola moći igrati i na Xbox One konzoli.

 Nemojte prodavati staru Xbox konzolu: I ona će moći da pokrene najnovije igre! Izvor: SmartLife / Microsoft

Microsoft i Bethesda studio su pokazali dosta novih video igara i slobodno se može reći da su imali jednu od najboljih prezentacija na E3 događaju, što ranijih godina i nije bio slučaj.

Ta kompanija je plasirala krajem prošle godine Xbox Series S i Series X konzole, a nove igre su predviđene upravo za te igračke sisteme, dok se poneki naslov može naći i na Xbox One konzoli.

Iako je ta konzola stara već osam godina, korisnici će moći na njoj da igraju novije naslove, kao što je na primjer Microsoft Flight Simulator koji je trenutno dostupan samo za računare, a koji će izaći 21. jula za Xbox Series X i Series S. Vlasnici konzole pređašnje generacije će moći uz pomoć servisa Xbox Cloud Gaming (xCloud) da igraju nove naslove. Nažalost ovaj servis još uvijek nije dostupan u Srbiji.

Možda će vas zanimati

Prije nego što je počeo E3 sajam, šef divizije za video igre, Fil Spenser je otkrio da Microsoft planira da proširi svoj cloud gejming servis i na pametne televizore kako bi se omogućilo korisnicima da igraju Xbox igre bez ikakvog dodatnog hardvera. Još uvijek nije poznato kada će xCloud biti dostupan na Xbox One konzoli, male su vjerovatnoće da će biti spreman do narednog mjeseca, dok je šef odeljenja za cloud gejming, Karim Koudri napomenuo da će implementacija xCloud servisa biti integrisana u konzole do kraja godine.

Svakako će biti veoma interesanto videti kako će Xbox One podnijeti xCloud i novije igre, možda je vrijeme da bacite pogled na ekskluzive Xbox konzole. Xbox Cloud Gaming je i deo Xbox Game Pass Ultimate pretplate koja radi i na Android uređajima, dok se trenutno testira igranje na iOS uređajima, kao i na internet pregledačima za računare. Sada nam preostaje jedino da se nadamo da će Xbox Game Pass postati dostupan u Srbiji i regionu što prije moguće!

(Mondo.rs) 

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS