• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Microsoft napravio Xbox frižider!

Autor Miloš Delević

Prvi april je prošao, ovo nije šala!

 Microsoft xbox fridges Izvor: YouTube/ Printscreen/ Xbox

Prije nego što su se na tržištu pojavili PlayStation 5 i Xbox Series X (a ubrzo i nestali sa istog), korisnici interneta su na zaista specifičan način prokomentarisali izgled tih konzola.

Tako se na društvenim mrežema moglo videti upoređivanje PS5 sa Wi-Fi ruterom, pa čak i sa prečišćivačem vazduha, dok je XBX bio upoređivan sa frižiderom!

Kompanija Microsoft je u potpunosti prisvojila tu šalu, te je počela da proizvodi Xbox Series X frižidere koje je potom dodeljivala poznatim licima, kao što je na primjer Snup Dog. Ukoliko se sada pitate o čemu je riječ, Microsoft je obećao da će napraviti još takvih frižidera, doduše biće nešto manji, zato što su trijumfovali u Twitter izazovu.

Naime, u #BestOfTweets Brand Bracket su pobijedili konkurenciju, dok su u finalu trijumfovali nad kompanijom Skittles sa veoma minimalnom razlikom (razlika od 0,5% u glasanju). Generalni menadžer ovog tehnološkog giganta, Aron Grinberg, je rešio da ispuni to obećanje, te je najavio da će prvi takav frižider dobiti Skittles.

On još uvijek nije otkrio specifikacije frižidera, ni kada će izaći, kao ni u kojim količinama da ga očekujemo, ali se zna da će izaći do kraja ove godine. Grinberg je istakao da ovo nije prvoaprilska šala. Pogledajte u snimku ispod kako ovaj frižider izgleda.

Xbox Series X frižider
Izvor: Xbox

Šta vi mislite o Xbox frižideru?   

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS