• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Procurile fotografije Samsung Galaxy Z Fold: Unaprijeđen dizajn i nekoliko boja

Autor Vesna Kerkez

Slike jednog od najočekivanijih telefona ove godine, Samsung Galaxy Z Fold 3 procurile su u javnost otkrivajući nam novi dizajn i boje u kojima će telefon dolaziti.

 Procurile fotografije Samsung Galaxy Z Fold: Unaprijeđen dizajn i nekoliko boja Izvor: SmartLife / 91Mobiles

S obzirom na to da ove godine najvjerovatnije nećemo vidjeti novi Samsung Galaxy Note model, korisnici sa velikim uzbuđenjem čekaju da vide kako će izgledati novi savitljivi telefon/tablet Samsung Galaxy Z Fold 3.

Ambiciozni planovi kompanije Samsung da ove godine isporuči čak 7 miliona savitljivih telefona, od toga čak 3 miliona Z Fold 3 modela mogli bi da se ostvare ukoliko se pokaže da su funkcionalnosti i cijena nove generacije telefona sa savitljivim ekranom dobre. 

Prema informacijama koje je objavio sajt 91Mobiles ovo su renderi novog telefona, ali naravno, zvanične potvrde nema, pa postoji šansa da je 91Mobiles samo želio da napravi veću posjetu svom sajtu. Ukoliko su slike zaista prave, novi Z Fold 3 jako podsjeća na svog prethodnika po većini aspekata, a najveća razlika ogleda se u manjem kućištu kamera, koje sada još više podsećaju na semafor, sa tri velika uspravno postavljena sočiva.

Tri boje i matirana završnica

Novi Samsung savitljivi telefon bi trebao da stigne u crnoj, tamno-zelenoj i roze varijanti, donekle svjetlijoj od one karakteristične za Z Fold 2. Sve tri boje na slikama imaju matiranu završnicu, što je novina, a interesantno je i da se nigdje ne vidi selfi kamera, ni na spoljnjem ni na unutrašnjem ekranu, pa je moguće da će Z Fold 3 stići sa kamerom ispod ekrana.

Na desnoj strani telefona smještena je klackalica za regulaciju zvuka, a čini nam se da se ispod nje nalazi Power taster sa integrisanim senzorom otiska prsta umjesto onog ispod ekrana. Naravno, sve ove slike treba uzeti sa dozom rezerve, ali je jasno da kako se približava 3. avgust, datum o kojem se sve više govori kada je predstavljanje novih telefona u pitanju, očekujemo sve više ekskluzivnih slika novih telefona.

Moćni hardver

Prema informacijama koje smo do sada prikupili, Samsung Galaxy Z Fold 3 bi trebao da ima 7,5-inčni ekran sa 4:3 odnosom stranica i 6,2-inčni prednji ekran, koji i dalje ne ide od ivice do ivice. Kada je čipset u pitanju mogli bismo da vidimo staru dobru Samsung taktiku – Snapdragon 888 za neka i Exynos 2100 za druga tržišta, otprilike ono što očekujemo i od Galaxy S22. Najavljena je i podrška za olovčicu, tako da će biti interesantno vidjeti šta je Samsung uradio da učini ekran otpornijim na rad sa olovkom. Kada je baterija u pitanju očekujemo 4380 mAh, a cijena bi trebala da bude oko 20% niža u odnosu na prošlogodišnji model – znači i dalje veoma skupo.

(MONDO)

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS