• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Slagalica od milion dolara: Da li ste dovoljno pametni da je sklopite?

Autor Marko Nešović

Slagalica nazvana jednostavno „The 1 Million Dollar Puzzle“ izaziva korisnike da slože veliki QR kod i dobiju priliku da osvoje ni manje ni više nego milion dolara.

 Slagalica od milion dolara Izvor: SmartLife / 1millionpuzzle.com

Ova slagalica se može poručiti online za samo 30 dolara, a kada je složite dovoljno je da skenirate QR kod i možete dobiti nagradu u rasponu od 25 centi do… pogađate – milion dolara. Slagalica spada u umjereno teške i rangira se pod brojem 5 na skali težine od 1 do 10.

Ono što je komplikovano kod ove slagalice je što slažete veliki QR kod pun crnih dijelova na pozadini duginih boja. Slagalica ima 500 dijelova i dimenzije kada se složi su 40x40 cm, a ako mislite da ćete uspjeti da je složite za jedno popodne, grdno se varate. Naravno, oni koji imaju iskustva u slaganju velikih slagalica ovo mogu shvatiti kao dodatni izazov, a potencijalna nagrada je samo motiv više.

Kada složite slagalicu, potrebno je da uperite kameru telefona u veliki QR kod koji vas vodi na web sajt na kojem treba da upišete tajni kod koji se nalazi u kutiji slagalice i onda ćete saznati koliko ste novca osvojili. Naravno, pored nagrade od milion dolara, tu su i one niže od 25 centi, 100 dolara, 1000 dolara, 10.000 dolara i druge, a pobjednik bira da li će mu se novac uplatiti na PayPal ili Venmo račun.

Na žalost slagalica od milion dolara sada se isporučuje samo na teritoriji Sjeverne Amerike, ali ukoliko imate nekog prijatelja ili rođaka tamo, sada je pravo vrijeme da ih zamolite za uslugu i malo trenirate mozak dok su ove vrućine.

Slagalica od milion dolara
Izvor: YouTube / John Cellini

Pročitajte i ovo:

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS