• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Znate li  da sklopite PC konfiguraciju koja će raditi kako treba?

Autor Marko Čavić

Ovo je pravi test za sve one koji vole da raspravljaju na temu pravljenja gejming, radne i svake druge PC konfiguracije.

 Znate li  da sklopite PC konfiguraciju koja će raditi kako treba? Izvor: SmartLife / Epic Games

PC Building Simulator je solidna simulacija sastavljanja računara, koja je ove nedjelje potpuno besplatna na EPIC prodavnici i ne treba je zaobići.

Ovakva igra naročito je zanimljiva u današnje vrijeme, kad je nabavka novog hardvera, a o kompletnim konfiguracijama da i ne govorimo, za mnoge misaona imenica.

Osim slobodnog režima, gdje puštate mašti na volju, postoji i onaj profesionalni u kome vodite servis kompjutera.

Tamo ispunjavate različite realne i nerealne zahtjeve svojih klijenata, uklanjate kvarove i ako ste dovoljno vješti “uvaljujete“ polovne dijelove umjesto novih kako biste dodatno zaradili i lakše i brže unaprijedili svoj servis (para nikad dosta, kao i uvijek).

Igra nije prošla sjajno kod svih kritičara, jer joj optimizacija nije najbolje urađena i pored OK grafike, pa zahtijeva jaču mašinu od uobičajenih indie igara, PC Building Simulator je dobar naslov za sve entuzijaste koji vole da se upuštaju u avanture sklapanja PC konfiguracija.

Nemojte se zanositi da će ova igra biti dovoljna da od vas napravi pravog hardveraša ili ne daj bože stručnjaka za sastavljanje računara, ali je dobar start i dobra provjera za neke koji se već time bave. Kad smo već kod toga valja napomenuti da je mehanika izvođenja igre trebalo da bude slobodnija - da se igraču da na volju kako će šta sklapati i kada, a ne da se prati uvek određena matrica, jer znamo i sami (čak i mi koji se PC konfiguracijama ne bavimo svaki dan) da se prilikom sklapanja računara mnogo više improvizuje, nego što se prate “Kako da…“ koraci.

PC Building Simulator je besplatan do 14. oktobra u 17 sati i požurite da ga zgrabite što prije!

Uz igru je dostupno i 11 DLC paketa koji se plaćaju ili sve odjednom možete da ih kupite za 31,5 dolara (bazična igra je 19,99 dolara). Među DLC-ovima nalaze se i Razer, ASUS, AORUS, NZXT, eSports i Overclock edicija).

PC Building Simulator Trailer VIDEO
Izvor: PC Building Simulator

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS