• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Ljubitelji Huawei telefona strpite se, uskoro premijera Nova serije

Autor Marko Čavić Izvor Promo

Kompanija Huawei najzad zakazala premijeru svoje Nova serije!

 Huawei predstavlja Nova seriju Izvor: SmartLife / Huawei

Kompanija Huawei poslednjih mjeseci bila je zauzeta mnogo više pripremajući svoj HarmonyOS za globalni debi, a telefoni su nekako bili u drugom planu.

Upoznali smo Huawei Watch 3 i Watch 3 Prosatove, unapređene Huawei FreeBuds 4 i posebno popularne FreeBuds 4i slušalice, kao i mnogo novih računara, ali i dva tableta - Huawei MatePad Pro i Huawei MatePad 11.

I pored toga što smo nabrojali vrlo dobre uređaje iz Huawei EMUI, HarmonyOS i Windows 10 ekosistema - telefon je nedostajao!
Dobra vest je da će Huawei u Beču, 21. oktobra od tri sata poslepodne po našem vremenu predstaviti najverovatnije dva nova telefona, a jedan od Huawei Nova telefona svakako će biti najvažniji za ovu kompaniju tokom 2021. godine.

Još nema konkretne informacije tj. potvrde koji tačno modeli će to da budu, ali prema procurjelim informacijama oba će biti iz Nova serije - Nova 9 i Nova 8i, svaki namenjen svom tržišnom segmentu.

Nova 9 bi trebalo da bude pravi mladalački, moderan i svestran mobilni telefon, sa jakom kamerom, brzim punjenjem i odličnim dizajnom, dok je Nova 8i namenjen korisnicima koji žele sjajne performanse po prihvatljivoj ceni. S obzirom na to da je Nova serija u Srbiji i regionu bila i do sada izuzetno popularna ne sumnjamo da Huawei ima nameru da bilo šta menja u svom pristupu novim telefonima.

Ovako bi mogli da izgledaju Huawei Nova 9…

… i Huawei Nova 8i telefon:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS