• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da zakažete slanje SMS poruka: Nova opcija pomoći će vam da sve uradite u pravo vrijeme

Autor Marko Čavić

Aplikacija Messages za Android telefone omogućila je zakazivanje slanja poruka i kod nas.

 Kako da zakažete slanje SMS poruka: Nova opcija pomoći će vam da sve uradite u pravo vrijeme Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Google aplikacija Messages, koja je nedavno premašila milijardu preuzimanja na Android platformi omogućila je zakazivanje slanja SMS poruka i drugih sadržaja i u našem regionu.

Verzija aplikacije koju mi koristimo je 10.7.461 sa aktivnom RCS podrškom (aktivirate je samostalno) i vjerujemo da je do promjene došlo tek nakon serverskog otključavanja ove opcije, jer ažuriranja Messages-a nije bilo neko vrijeme.

Prilikom kucanja SMS poruke potrebno je da dodirnete trougao tj. piktogram za slanje poruke i zadržite ga nekoliko trenutaka.

Nakon toga dobićete nekoliko opcija (zavise od toga da li imate Dual SIM i koristite li ga ili ne), a vi izaberite posljednju - Zakazano slanje.

Otvara se novi prozor s opcijama za zakazivanje slanja poruke, koji nudi tri unapred definisane opcije i poslednju sa ručnim odabirom vremena i datuma slanja. Odaberite opciju koja vam odgovara tj. unesite tačan datum i vrijeme i pratite uputstva da biste zakazali slanje poruke. Čim uspješno zakažete slanje poruke iznad sadržaja će se pojaviti datum i vrijeme slanja i znak za ukidanje slanja poruke. Kliknite na X i otkazaćete slanje poruke bez mogućnosti vraćanja - moraćete sve ispočetka.

Zgodno je što na ovaj način sebe možete da podsjetite da platite parking tj. da pošaljete poruku unaprijed, ali i da šaljete različite priloge u tačno određeno vrijeme - slike, audio snimke, kontakte i druge stvari, koje Android Messages aplikacija podržava. Imate mogućnost zakazivanja slanja i MMS poruka, takođe.

(Mondo.rs)

Možda će vas zanimati

Tagovi

sms

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS