• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Netflix najavio tri nove igre: Za svakog po nešto – od potrage za vodom do zombi pucačina

Autor Milan Živanović

This Is A True Story i Shatter Remastered već mogu da se preuzmu u Google Play prodavnici, dok Into The Dead 2 stiže uskoro, ali tačan datum još nije poznat.

 Nove igre na Netflixu Izvor: PikPok

Netflix je najavio još tri mobilne igre koje uskoro stižu na iOS i Android, te će kao i prethodne biti dostupne svima koji su pretplaćeni na servis.

Jedna od igara je i This Is A True Story – RPG koji ima i edukativnu ulogu, te igrače informiše o svakodnevnim teškoćama s kojima se susreću oni koji žive u podsaharskoj Africi.

Igru je razvio Frosty Pop, a fokusira se na probleme nestašice vode i nedaćama s kojima se stanovnici ovog dijela planete Zemlje suočavaju da bi do nje došli.

Pored toga, tu je i igra Shatter Remastered – nova verzija originala iz 2009. godine, a radi se o jednoj od onih igara u kojima igrač ima zadatak da uništava blokove kako bi došao do sljedećeg nivoa.

Pogledajte galeriju:

Treće po redu je Into The Dead 2: Unleashed – igra u kojoj je cilj da se prežive najezde zombija, a tako što se puca i bježi. Istina je da horor akcije nisu za svakoga, te da igara sa živim mrtvacima ima na pretek, ali Netflix obećava odličnu pucačinu u prvom licu koja će, kako se tvrdi, zainteresovati i najokorelije ljubitelje ovakvih igara.

This Is A True Story trejler
Izvor: YouTube/ @TouchGameplay
Shatter Remastered Gameplay
Izvor: YouTube/ @Android iOS Cabogame

This Is A True Story i Shatter Remastered već mogu da se preuzmu u Google Play prodavnici, dok Into The Dead 2 stiže uskoro, ali tačan datum još nije poznat.

Into The Dead 2
Izvor: YouTube/ @IAmStrand

Netflix polako puni biblioteku video igara, a program je počeo u novembru 2021. godine. Od tada smo dobili igre poput Asphalt Xtreme i League of Legends, a mobilne igre su samo deo interesovanja kompanije Netflix kada je gejming u pitanju.

(MONDO)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS