• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Da drugačije gledate video sadržaje: Srca i konfete stižu na YouTube

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Platforme kao što je SoundCloud omogućavaju vam da gledate komentare dok traje pjesma, što je korisno ako neko želi da vam ukaže na neki poseban dio pjesme. Izgleda da neko iz YouTube sluša muziku preko SoundCloud-a.

 novi efekti na youtube video klipovima Izvor: support.google.com

YouTube je počeo sa beta testiranjem nove opcije koja vam omogućava da ubacujete svoje reakcije u vidu emotikona na određeno vrijeme gledanja video snimka. Ove svojevrsne reakcije vam omogućavaju da ostavite različite emotikone ili komentare na različite dijelove video snimka.

Možda će vas zanimati

Ko hoće, može komentarom da ostavi svoje mišljenje na dio snimka koji mu se posebno sviđa ili ne sviđa, a ukoliko ne želi, tu je uvijek zgodna opcija emotikona. Reakcije liče na one koje je Facebook uveo na svojoj platformi, omogućavajući korisnicima da umjesto da nešto napišu ostave neki vid emocije na post.

Reakcije i komentari na video
Izvor: support.google.com

YouTube kaže da će svi moći da učestvuju u testovima ove nove opcije, koja je implementirana na različitim video snimcima, pa ako vam se desi da vidite novu opciju, možete upisati komentar ili okačiti zbunjenu mačku, kako biste najbolje opisali kako je taj dio snimka uticao na vas.

Reakcije će biti anonimne, tako da niko ne može da zna ko je ostavio emotikon u nekom dijelu video snimka, ali je poenta ove nove funkcije da zanimljivija mjesta budu lakša za pronalaženje na snimcima.

YouTube emotikoni
Izvor: support.google.com

Na zvaničnom YouTube dijelu za podršku navedeno je da je trenutno u procesu testiranja nekoliko različitih vrsta reakcija, i da će dodavati i uklanjati emotikone u zavisnosti od toga koji budu popularni, a koji ne.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS