• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Lansiran FIFA+ striming servis: Više od 1.400 mečeva uživo i besplatno preko kompa ili aplikacije

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Sportski servis koji su mnogi čekali, sigurni smo.

 fifa +, striming platforma za ljubitelje sporta Izvor: FIFA

Ako volite fudbal, želite da ste uvijek u toku i imate dovoljno jak internet paket koji može da podrži striming uživo bez brige o potrošnji podataka - imamo sjajnu vijest!

Lansiran je FIFA+ servis, aplikacija i web lokacija na kojoj je moguće pratiti rezultate fudbala, čitati vijesti iz cijelog svijeta, gledati mečeve uživo i kupovati karte za zvanične tj. licencirane FIFA događaje i to - besplatno!

Možda će vas zanimati

Sponzori FIFA tima obezbijedili su besplatno prenose 1.400 mečeva koji će se emitovati već tokom prvog mjeseca postojanja FIFA+ servisa.

Zanimljivo je da je FIFA+ ustrojena kao i svaki drugi striming servis koji se bavi video produkcijom, pa je u ponudi i originalan sadržaj o fudbalskim legendama, poznatim mečevima, organizovanju svjetskih takmičenja, kupova i druge zanimljivosti upakovane u video priloge i emisije koje nećete pronaći nigdje drugo.

Za sada prevod na srpski nije podržan, kao u ostalom i na malo koji evropski jezik, ali je makar engleski tu da nekima donekle olakša praćenje programa. Ovo je važno, jer su neke od dokumentarnih emisija snimljene na maternjem jeziku inostranih fudbalera koji nisu baš sa engleskim na ti. Među originalnom produkcijom je film o Ronaldinju, serija sa šest epizoda o Daniju Alvesu i petodelni dokumentarac Karli Lojd.

Pogledajte kako izgleda i radi FIFA+:

Planirano je da godišnje FIFA+ prenosi preko 40.000 mečeva, od čega 29.000 u muškoj i preko 11.000 u ženskoj kategoriji, a sav sadržaj je u ovom trenutku potpuno besplatan. Servis je podržalo sedam globalnih sponzora, među kojima je i VISA, a FIFA+ će se, kako objašnjavaju u timu servisa, strateški širiti i obuhvataće u nekom trenutku i igre, društvene mreže i moguće čak i pretplatu na neke nove i inovativne servise, ako za tim bude bilo potrebe.

Podsjećamo vas da je EA Sport izgubio licencu za ime novih igara, pa se FIFA serijal više neće zvati tako, što bi moglo da znači da će sama FIFA s nekim drugim izdavačem razvijati svoje FIFA fudbalske igre.

Aplikacija FIFA+ dostupna je za iOS i Android, ali je moguće je bez ikakvih problema instalirati i na Huawei Mobile Services uređaje preko APK Pure servisa i koristiti. Važno je da znate da blokator reklama za web mora biti isključen, inače se video neće učitati.

Isprobajte FIFA+ servis i javite nam svoje utiske!

(MONDO) 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS