• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Hit igra Borderlands 3 besplatna na Epic rasprodaji

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Epic Games Store rasprodaja je počela. Ne zaboravite da preuzmete besplatnu igru

 Skini besplatno Borderlands 3 igru Izvor: Twitter / Epic Games Store / Screenshot

Epic je pokrenuo novu promociju koja uključuje popuste na stotine igara, višekratni kupon kod za 25% sniženja, nedjeljne poklon igre i još mnogo toga. Najbolje od svega – rasprodaja traje skoro mjesec dana, tako da imate dovoljno vremena da uštedite pri kupovini i dobijete odlične poklone.

Za početak, svaki Epic Games nalog će automatski dobiti kupon za 25% popusta, koji se može koristiti za vrijeme rasprodaje. Ovaj kupon možete iskoristiti prilikom kupovine jedne ili više igara, sve dok finalni račun iznosi više od 14,99 dolara. Kupci će dobiti novi kupon nakon svake odgovarajuće transakcije, što ga čini neograničenim.

Možda će vas zanimati

Imajte na umu da kupon važi samo za naslove koji su već objavljeni na Epic Games prodavnici, dakle, ne možete ga iskoristiti za naslove u pretprodaji. Kupovine u samoj igri, kao i DLC, ne ispunjavaju uslove.

Gejmere će dodatno obradovati i MEGA DEALS ponuda - besplatni kozmetički dodaci u samim igrama. U prvoj nedjelji vas očekuju pokloni u Rocket League, Fortnite i Warframe igrama. Sve što je potrebno da uradite je da se ulogujete u igru.

Naravno, očekuje vas i 1600 naslova i dodataka na popustu. Procenti variraju, a vi požurite da uštedite 50% na Far Cry 6, 34% na Ghostwire: Tokyo, kao i 50% na Red Dead Redemption 2.

Besplatna igra za ovu nedjelju je fantastični Borderlands 3, a korisnici će imati priliku da je ugrabe do 26. maja. Epic Mega Sale ponuda će trajati do 16. juna.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS