• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako da odmah pronađete najbolji dio YouTube videa

Autor Vesna Kerkez

Bilo je krajnje vrijeme da YouTube to uradi.

  YouTube će označavati najzanimljivije dijelove videa Izvor: Youtube

YouTube je konačno potvrdio da će jedna od najtraženijih opcija sa drugih video mreža biti dostupna i korisnicima Google video servisa.

Sada će i YouTube označavati najzanimljivije dijelove videa vrlo jasno.

Možda će vas zanimati

Putem trake na kojoj se vide podaci o tome koji dio videa je korisnicima najzanimljiviji svi će biti u prilici da odmah i lako skoče upravo na njih.

Ova opcija već je dostupna nekim korisnicima širom svijeta na mobilnim telefonima i kompjuterima, a vrlo brzo će doći i do svih korisnika, koji neće morati da urade ništa - traka će se sama od sebe promijeniti.

Inače, ovo je bila nekad YouTube Premium opcija, a sad će biti dostupna svima, jer YouTube smatra da to može da pomogne u promociji videa i podizanju interesovanja korisnika da pogledaju upravo onaj dio videa koji su došli da vide i da tako podignu zadovoljstvo korišćenjem servisa.

S druge strane ovo bi moglo da pomogne i kreatorima sadržaja, koji će sada morati istinski da planiraju svoje video klipove od početka do kraja i spriječiće ih da imaju tzv. prazan hod, odnosno momente tokom videa koji ne zanimaju gledaoce.

Zajedno sa trakom popularnosti dijelova videa pojavljuju se još dvije novosti - Single Loop opcija, koja omogućava da se jedan video ponavlja unedogled i nove komande dok je video u Full Screen režimu prikaza, kad se vidi i nova like, dislike, open the comment section i ostala dugmad.

Sve novitete YouTube mreže možete vidjeti u našoj galeriji:

Sve promjene biće aktivne svim korisnicima same od sebe vrlo brzo i YouTube korisnici ne moraju da rade ništa kako bi ih vidjeli, samo da budu strpljivi da se pojave.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS