• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Testirali smo Samsung Galaxy A53 5G: Zašto mijenjati ono što valja i tražiti bolje od ovoga?

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Samsung Galaxy A53 je vjerovatno najsigurnija kupovina u ovom trenutku u svakom smislu, ako tražite Android telefon na duge staze.

 Samsung Galaxy A53 5G slike uživoÈ Izvor: SmartLife / Marko Čavić

Ako izuzmemo iPhone, jer ma kakav mu Android telefon bio oponent - kad kupac želi iPhone, on će ga i kupiti - u Android svijetu Samsung Galaxy A53 5G je vjerovatno najsigurnija opklada.

Ono što je u flagship domenu Samsung Galaxy S21 FE, kao povoljan premijum uređaj koji će najvećem broju korisnika pružiti baš sve što im treba od pametnog telefona, to je i Samsung Galaxy A53 5G u srednjoj klasi.

Možda će vas zanimati

Nasljeđujući bestselere kakvi su Samsung Galaxy A52 i još uvijek odličan Samsung Galaxy A52s 5G novi model ne menja gotovo ništa u pobjedničkoj formuli, ali se nekako čini da je kompanija zalutala predaleko u nekim odlukama koje nemaju uporište u realnosti. Ovdje posebno mislimo na to što je punjač izbačen iz pratećeg pakovanja, ali i na činjenicu da je nova verzija oko 110 evra skuplja od prošlogodišnjeg modela, od kojeg je hardverski tek nešto moćnija, makar na papiru.

Svakako, to što Samsung Galaxy A53 5G nije savršen telefon ne čini ga nimalo manje vrijednim razmatranja i u krajnjem slučaju kupovine, jer stubovi na kojima se zasniva uspjeh ovog modela su suviše jaki da bi popustili ne samo pod naletom uspavane konkurencije, nego i uopšte, jer - ovo je i dalje najsigurnija opklada za narednih pola decenije u Android svijetu.

Da, dobro ste pročitali - pola decenije, a to ćemo obrazložiti u redovima koji dolaze. Pročitajte naš Samsung Galaxy A53 5G test i ne zaboravite da ostavite svoj komentar kako na sam tekst tj. test, kao i na ovaj smartfon koji izaziva veliku pažnju.

Tagovi

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Branko58

Ja i brat sad prelazimo iz A1 u HT-TELEKOM pa brat naručio Galaxy A53 5G, pa čemo vidjet kakav je. Pošto ima Exynos 1280 a ne Snapdragon 720 ili 778 kao jači model A52s . No ima 120Hz osvježenje zaslona dok moj ima 90Hz. Lp😎 i samo tako nastavi dalje

RECENZIJE

TIPS & TRICKS