• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novi iPhone ima lošiju kameru od prethodnika!?

Autor Dušan Volaš

Najnovije informacije o iPhone 14 Pro modelu nam daju ideju šta možemo da očekujemo od novog uređaja.

 iPhone 14 Pro noćni režim kamere je gori od 13 Pro Max Izvor: Twitter / @AR72014

Glasine o iPhone 14 seriji nastavljaju da se šire, a do zvaničnog lansiranja nas dijeli još samo mjesec dana. Najnovije informacije koje su se pojavile nam daju ideju šta možemo da očekujemo od glavne kamere na iPhone 14 Pro modelima.

Prema izvoru koji je razgovarao sa poznatim analitičarem LeaksApplePro, senzor glavne kamere od 48 MP, koji će biti predstavljen na Pro modelima ove godine, je "najbolji u pametnom telefonu, ako ima dovoljno svjetla", što zvuči obećavajuće.

Možda će vas zanimati

Manje obećavajuća vijest je da noćni režim ima "neke probleme" za rešavanje prije nego što bude spreman, i da je trenutno gori od iPhone 13 Pro. Treba imati na umu da se iOS 16 još uvijek testira, te je vjerovatno da je optimizacija u planu kompanije.

Isti izvor potvrđuje da iPhone 14 Pro modeli koriste dizajn pilule i rupe u gornjem dijelu ekrana, a ne notch, koji ove godine ostaje na običnim iPhone 14 ne-Pro uređajima. Međutim, to "ne dodaje ništa novo" prema izvoru.

Rečeno je da će trajanje baterije ove godine biti još bolje, a iPhone 14 navodno dodaje još nekoliko sati korišćenja (iPhone 13 Pro reklamira 22 sata video reprodukcije, poređenja radi).

Zvučnici su, navodno, takođe poboljšani boljim basom i većom jasnoćom zvuka. Što se tiče kvaliteta ekrana, kaže se da je u velikoj mjeri uporediv sa ekranima na iPhone 13 Pro modelima.

Ostaje nam da sačekamo sredinu septembra i uvjerimo se u ove informacije. Ipak, kako neki drugi izvori navode, samo iPhone 14 će koštati isto kao svoj prethodnik, dok se očekuje da Pro modeli poskupe.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS