• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novo sunce sa istoka? Mate50 serija stiže 6. septembra

Autor Marko Čavić

Vrlo simbolična, gotovo lirska najava nove Mate50 serije telefona.

 Datum izlaska huawei mate 50 Izvor: Huawei

Kompanija Huawei završila je prvu polovinu godine u plusu, iako je period kako i sami kažu bio vrlo izazovan, a dalje nastavljaju flagship serijom telefona, koju čekamo sada već godinama.

Posljednji Mate telefon premijerno je predstavljen u oktobru 2020. godine usred pandemije korone, koja nije bila i tada jedini otežavajući faktor poslovanja kineske kompanije.

Ipak, biznis s telefonima kompanije se nakon očekivanog pada oporavlja i Huawei nema namjeru da odustane, pa je nakon Huawei nova Y90 i Huawei nova Y70, kao i flagship savitljivih telefona na redu i Mate50 serija.

Prema glasinama, kinskom tržištu biće predstavljena četiri modela - Mate50E, bazični model Mate50, Mate50 Pro i najmoćniji u svakom smislu Mate50 Porsche Design RS (o čijim specifikacijama smo pisali ranije).

Od svih ovih uređaja u Srbiji u nekom trenutku očekujemo makar Huawei Mate50 Pro, ali je o tome još suviše rano govoriti i više detalja znaćemo nakon premijere u Kini.

Poster koji prati premijeru Huawei Mate50 serije ima puno poruka koje su manje ili više uspješno skrivene, ali je glavna da se Sunce ponovo rađa i da se to može posmatrati kao najava povratka kompanije Huawei značajnije na tržište, ali i premijeru nove XMage tehnologije Huawei kamera, koja će biti nešto sasvim novo u smartfon industriji.

Takođe, veliki zlatni prsten ukazuje djelimično na dizajn telefona, ali i na činjenicu da će Mate50 serija imati prepoznatljiv krug za kamere, koji je odavno na Huawei telefonima.

Očekujemo da se do 6. septembra, kad je zvanično zakazana premijera, sazna još dosta toga iz pouzdanih izvora, pa nećemo čekati još dugo i na nezvanične, ali i na zvanične detalje.

 (MONDO)

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS