• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Savitljivi telefoni sve traženiji: Idealni za poslovne korisnike (FOTO, VIDEO)

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

Broj isporučenih Galaxy sklopivih telefona kompanijama više je nego udvostručen, uz posebnu zainteresovanost poslovnih korisnika.

 Udvorstručena potražnja za samsung savitljivim telefonima Izvor: Samsung

Samsung je objavio da je broj prodatih Galaxy Z Fold i Galaxy Z Flip pametnih telefona za korporativnu upotrebu više nego udvostručen u odnosu na isti period prošle godine. Broj sklopivih pametnih telefona koje je Samsung isporučio poslovnim korisnicima od januara do oktobra 2022. godine je povećan za 105% u poređenju sa istim periodom 2021.

Uz očekivanja da isporuka preklopnih pametnih telefona dostigne 16 miliona jedinica širom svijeta, što je povećanje za 73%, a očekuje se da prodaja u 2023. godini dostigne 26 miliona jedinica. Jednostavno obavljanje više zadataka istovremeno na velikom ekranu i moćna optimizacija aplikacija za sklopive uređaje takođe doprinose tome da se poslovni korisnici sve više odlučuju za njih.

Prednosti sklopivih telefona za poslovne korisnike

S obzirom da kompanije prelaze na politiku rada sa bilo kog mjesta, potrebna im je tehnologija za nove načine ostvarivanja maksimalne produktivnosti. Sklopivi telefoni posebno privlače sektor finansijskih usluga, gdje 74% finansijskih savjetnika koji su učestvovali u anketi kaže da je stalna povezanost preko mobilnih aplikacija bitna ili ključna.

Sklopivi pametni telefoni predstavljaju idealno rješenje za poslovne korisnike koji obavljaju više zadataka istovremeno. Uprkos tome što su malih dimenzija kada su sklopljeni ovi modeli nude veliki, proširivi ekran, što olakšava rad u poređenju sa standardnim ekranima pametnih telefona.

Proširivi ekran nudi veću radnu površinu i pogodan je za korišćenje funkcija gotovo kao na računaru. Odličan alat za obavljanje više zadataka istovremeno i uparivanje aplikacija, taskbar kao na PC računaru omogućava korisnicima da upravljaju, otvaraju i prelaze sa jedne na drugu aplikaciju bez prekida procesa rada.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS