• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Samsung može da otkaže premijeru, procurilo baš sve: Prve slike uživo, prvi video, prva fotografija nove kamere!

Autor Dragana Božić

Iz Nikaragve nam stiže prvi pogled na boje Galaxy S23 Ultra modela, a dobili smo i prvi video.

 Samsung Galaxy S23 Izvor: Twitter / @UniverseIce

Kako detalji novih Samsung telefona cure mjesecima unazad, nema razloga da se sada zaustavimo. Ostalo je još devet dana do Unpacked događaja, a to znači samo jedno: telefoni su već stigli u neke prodavnice, a nama stižu prve slike upakovanih i otpakovanih uređaja, da budemo precizniji - sve četiri boje Galaxy S23 Ultra modela.

Jedna prodavnica pametnih telefona iz Nikaragve je već podijelila svoje primjerke, a do nas su stigle zahvaljujući SlashLeaks sajtu i dobro poznatom insajderu, Ice Universe-u.

Na slikama možete vidjeti kako uživo izgleda najskuplji Galaxy model, koji će ove godine biti skuplji nego prošle, ali i kako izgleda njegovo pakovanje. Moramo priznati da nam kutija u kojoj dolazi izgleda pomalo čudno, kao da su u pitanju demo jedinice. Ipak, Ice Universe nije posumnjao u vjerodostojnost fotografija, što znači da je u pitanju prava stvar.

U galeriji ispod takođe možete vidjeti u kojim bojama će novi uređaj biti dostupan. Prema ranijim informacijama, u pitanju su Phantom Black (Crna), Botanic Green (Zelena), Cotton Flower (Krem), Misty Lilac (Roze).

Tu je i video

Ista prodavnica iz Nikaragve je takođe objavila i prvi video novog Galaxy Ultra telefona. U prvom dijelu klipa imate priliku da vidite kako izgleda sam telefon iz više uglova, a u drugom je prikazano korišćenje aplikacije kamere, odnosno zumiranje do 100x. Pogledajte:

Pogledajte

00:38
Samsung Galaxy S23 Ultra prvi video
Izvor: Slash Leaks / Leakspinner
Izvor: Slash Leaks / Leakspinner

Galaktička kamera od 200 MP

Ukoliko ste posljednjih dana pratili SmartLife, imali ste priliku da vidite da je Samsung predstavio ISOCELL HP2 senzor, za koji se smatra da će se naći samo u Galaxy S23 Ultra modelu, dok će Galaxy S23 i Galaxy S23+ koristiti senzor od 50 MP.

Sada smo zahvaljujući Ice Universe-u dobili i prvu fotografiju uslikanu novom kamerom. Na fotografiji nije prikazan neki spektakularan objekat, u pitanju je dječije igralište, ali ono što je spektakularno jeste tvrdnja da gledamo u djelić originalne slike, odnosno da je prikaz uvećan 12 puta:

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS