• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Netflix pojeftinio u BiH! Ovo su nove cijene mjesečne pretplate

 vesna.jpg
Autor Vesna Kerkez

I to smo dočekali - Netflix je pojeftinio za korisnike u BiH. Evo koliko ćemo sada plaćati za pristup najpopularnijoj striming platformi na svijetu.

 Pojeftinio Netflix u BiH Izvor: Pexels

Bilo da ste postojeći korisnik ili razmišljate da se pretplatite, imamo odlične vijesti za vas - Netflix je spustio cijene paketa u BiH! Od ove nedjelje, za pristup raznovrsnom sadržaju najpopularnije striming platforme na planeti je potrebno izdvojiti manje novca na mjesečnom nivou.

Da budemo precizniji, umesto 7,99, 9,99 i 11,99 evra, koliko smo plaćali Basic, Standard i Premium pakete, sada je potrebno izdvojiti 4,99, 7,99 i 9,99 evra za gledanje kvalitetnih filmova i serija.

Kako jeftinija pretplata - Basic with ads - još uvijek nije dostupna kod nas, bez obzira na koji paket se odlučite, Netflix vas neće prekidati reklamama, ali pogodnosti koje nudi zavise od sume koju ste voljni da izdvojite.

Dakle, ukoliko vam je bitno da sadržaj gledate u 4K rezoluciji, odnosno ukoliko želite da omogućite istovremeno gledanje na 4 različita uređaja, potrebno je da odaberete Premium paket. Ukoliko, pak, ne posjedujete uređaj koji može da reprodukuje filmove i serije iznad Full HD rezolucije ili nemate potrebu da istovremeno koristite više od dva profila, Standard paket je za vas. Najjeftinije rješenje je Basic paket, namijenjen onima kojima ne smeta HD rezolucija i koji su sigurni da u isto vrijeme više od jednog korisnika neće gledati posljednju sezonu serije The Witcher sa Henrijem Kavilom u glavnoj ulozi.

Odluka o spuštanju cijena paketa nam je stigla kao ljetnje kiše u pjesmi Dejana Cukića - iznenada i bez najave - a očekujemo da se, u nekom momentu, isto desi i za zabranu deljenja lozinki, odnosno naplatu iste.

Netflix je nedavno korisnicima saopštio kako će detektovati deljenje lozinki izvan domaćinstva i kako planira da se bori protiv ove prakse. Naplata dodavanja korisnika koji ne dijele istu Wi-Fi mrežu je već počela na određenim tržištima, pa su korisnici iz zemalja kao što su Kanada, Novi Zeland, Portugalija i Španija primorani da za dodatne članove plaćaju između 3,99 i 5,59 evra.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS