• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple predstavio novu boju iPhone 14 telefona

Autor Ilija Baošić

Apple je predstavio novu boju i proširio ponudu svojih iPhone 14 i 14 Plus pametnih telefona.

 Iphone 14 u žutoj boji Izvor: Apple

Kao što to obično biva u ovo doba godine, kompanija Apple je predstavila novu boju iPhone 14 i iPhone 14 Plus telefona, a ovaj put je u pitanju žuta boja. Pored nove boje samih telefona, predstavljene su i četiri nove boje silikonskih futrola.

iPhone 14 i iPhone 14 Plus će moći da se naruče u žutoj boji od petka, 10. marta, u SAD, ali ni kupci u Srbiji ne bi trebalo da čekaju predugo. Nažalost, kompanija nije predstavila novu boju za iPhone 14 Pro i iPhone 14 Pro Max modele.

Pored nove nijanse koja se pridružila seriji regularnih iPhone 14 i 14 Plus modela, kupcima su i dalje na raspolaganju crna, bijela, crvena, plava i ljubičasta. Apple je poslednji put u ponudi imao žutu boju 2019. godine, koja je bila dostupna za iPhone 11 model.

Gigant iz Kupertina obično predstavlja novu boju iPhone uređaja na proljeće, kako bi osnažio prodaju tokom polovine aktuelnog ciklusa uređaja. Prošlog marta, Apple je predstavio iPhone 13 i iPhone 13 mini u zelenoj boji, kao i nešto drugačiju nijansu zelene za Pro modele, dok je 2021. kupcima ponudio regularne iPhone 12 modele u ljubičastoj boji.

U saopštenju, Apple je najavio da će korisnicima najnovijih iPhone uređaja sada na raspolaganju biti i četiri nove boje silikonskih futrola - žuta, zelena, plava i ljubičasta - koje na našem tržištu koštaju iznad 9.000 dinara.

 (Mondo)

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS