• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Apple odustaje? Načekaćemo se do sljedećeg iPhone-a SE

Autor Vesna Kerkez

Prema navodima pouzdanog analitičara, iPhone SE 4 stiže tek 2024. godine.

 Kad izlazi novi iphone SE Izvor: SMARTLife, YouTube / Marques Brownlee

Kako navodi analitičar Ming Či Kuo, poznat po pouzdanim insajderskim informacijama, Apple možda "odustaje ili odlaže planove za masovnu proizvodnju iPhone SE 4 telefona, koja je bila planirana za 2024. godinu".

Kuo sumnja da je ova odluka posledica konstantno nižih isporuka iPhone uređaja srednjeg i nižeg ranga nego što je tehnološki gigant iz Kupertina očekivao, navodeći primere SE 3, 13 mini i 14 Plus uređaja. Analitičar dodaje da Apple brine "full-screen" dizajn iPhone SE 4 modela koji će dovesti do većih troškova, ali i cijene krajnjeg proizvoda. Kao rezultat toga, kompanija bi mogla da preispita pozicioniranje proizvoda u svojoj liniji uređaja.

Pored toga, smatra Kuo, smanjenje nepotrebnih troškova razvoja novih proizvoda takođe će pomoći kompaniji da se lakše nosi sa izazovima ekonomske recesije u 2023. godini.

Prema ranijim informacijama koje su curile o novom iPhone SE uređaju, znamo da će iPhone SE 4, baš kao i svi prethodni modeli ove linije uređaja, pozajmljivati dizajn od prethodnih flagship telefona kompanije Apple - u ovom slučaju to će biti iPhone XR koji je lansiran 2018. godine.

Naravno, ne treba zaboraviti ni da Apple trenutno ima ogromnih problema sa proizvodnjom, jer glavna Foxconn fabrika u Kini zbog striktnih pravila u vezi koronavirusa i nezadovoljnih radnika kasni sa sklapanjem najnovijih iPhone pametnih telefona.

 (MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS