• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kako bi izgledao najljepši iPhone kada bi ga ponovo napravili danas

Autor Ilija Baošić

Da li ste među onima koji se rado sjećaju ljepote iPhone 4 telefona? Ukoliko jeste, pogledajte kako bi izgledao da je napravljen danas.

 Kako bi iPhone 4 izgledao u 2023 godini koncept telefona Izvor: Reddit / G8M8N8

Ukoliko pitate zaljubljenike u tehnologiju, mnogi će vam reći da je iPhone 4 jedan od najljepših pametnih telefona koji se ikada našao na tržištu. Međutim, da li ste se ikada pitali kako bi ovaj model izgledao da je napravljen danas?

Upravo na ovo pitanje je pokušao da odgovori G8M8N8, korisnik foruma Reddit, koji je podijelio slike ponovo zamišljenog iPhone 4 modela, sa naprednim dizajnom, sličnom onome što možemo da vidimo na današnjem tržištu.

Iako je Apple vratio ravne ivice telefona na iPhone 12 modelima (koje ove godine ponovo odlaze), mnogi će se složiti da nije nadmašio svoju prethodnu kreaciju, te da je iPhone 4 uređaj koji se i dan-danas izdvaja po svojoj ljepoti.

Problem sa novijim Apple telefonima je to što su veći i teži od legendarnog modela, a redditor je riješio da nam svojim slikama pokaže šta propuštamo.

Kao što možete da vidite u galeriji iznad, "novi" iPhone 4 posjeduje USB-C port, tanke i ravne ivice, Dynamic Island, kapacitivne tastere kontrole zvuka i moderniji ekran - smješten u otisak starijeg modela.

Naravno, ove slike su samo lepa ideja, koncept telefona koji Apple nikada neće napraviti, odnosno koji nikada nećemo videti u prodaji. Čak i da gigant iz Kupertina to želi, bojimo se da je prikazani model previše tanak za današnje baterije i autonomiju koji kupci potrožuju, ali ne isključujemo da će bolja tehnologija baterija to promijeniti u godinama koje dolaze - napredak je svakako napravljen.

Anketa

Kako vam se sviđa "novi" iPhone 4?

  • Super je, Apple hitno da reaguje

    33.33% (2)

  • Originalni iPhone 4 je lepši

    16.67% (1)

  • Ne sviđa mi se

    50% (3)

Kako vam se sviđa "novi" iPhone 4?

Rezultati

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS