• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

BiH dobija prvu kripto konferenciju!

 Željko Svitlica
Autor Željko Svitlica

O budućnosti novca – kriptovalutama po prvi put će se na CryptoAdria konferenciji govoriti 22. septembra u Banja Luci u kongresnoj sali hotela Courtyard by Marriott.

 Kripto konferencija Izvor: Crypto adria

Kriptovalute i ulaganja potrebno je približiti i na vrijeme upoznati!

Poželjeli smo da Banjaluka bude mjesto koje okuplja kripto stručnjake, ali i mjesto diskusije u kojoj će, u panelima i predavanjima prve CryptoAdria konferencije profesionalci iz kripto svijeta, kroz prikaze slučaja i različite prezentacije svoja iskustva razmijeniti sa predstavnicima nadležnih institucija u zemlji i regionu, te drugim stake holderima kripto svijeta na domaćoj i regionalnoj sceni.

Kao i svaka novina, kriptovalute od svih uključenih strana traže i prilagođavanje sistema i regulativa.

Baš o tome ćemo govoriti u Banjaluci koja će, zahvaljujući CryptoAdria konferenciji ugostiti više od dvadeset stručnjaka za kriptovalute sa Balkana i jadranske regije.

Tako se među našim govornicima možemo pohvaliti imenima poput: Igora Rakocije, osnivača Balkan Tech Crypto YouTube kanala - jednog od najpopularnijih youtuber-a sa naših prostora, Farisa Začine, osnivača softverske kompanije Ministry of Programming koja je napravila jednu od najvećih kripto berzi u Evropi - NAGA, Dženana Šljivu koji je CTO i kripto investitora, Novaka Svrkote, CEO Kripto Broker koji je omogućio i jednu od prvih i najpopularnijih kripto transakcija i kupoprodaje u Crnoj Gori, odnosno prodaja krave Bitokinke, Dejana Radića,CTO Coding Llama koji već nekoliko godina važi za jednog od najvećih blockchain stručnjaka u regionu, Branka Petrovića, koji je oborio dokaze najvećeg kriptospora od 256 miliona konvertibilnih maraka, te mnogi drugi predstavnici nadležnih institucija Republike Srpske, Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore.

Izvor: Crypto adria

Na CryptoAdria konferenciji, prvoj takvoj u Bosni i Hercegovini govorićemo o budućnosti blockchain-a, web3, tehnologiji i NFT-ovima.

Očekuju nas diskusije i razgovori o kripto trading-u, investicijama, startapima, regulativama, ali i tome kako spremno dočekati budućnost novca i pametno ulagati.

CryptoAdria konferencija ponudiće odgovore na pitanja:

Da li će i kada kriptovalute zamijeniti fiat valute?
Šta sve treba da znamo i na šta da obratimo pažnju kada trejdamo?!
Kako naplatiti kripto ulaganja?

Ukoliko vas zanimaju kriptovalute i planirate ulaganja, ne propustite osigurati svoje mjesto na CryptoAdria! Vidimo se 22. 9. 2023. u Banoaluci. Za sve učesnike koji žele dodatnu avanturu, druženje i “networking” CryptoAdria organizuje rafting na rijeci Vrbas.

Više informacija o CryptoAdria konferenciji pronaći ćete na cryptoadria.com.

(MONDO)

Povezano

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS