• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Potvrđeno: Stiže i titanijum!

Samsung Galaxy S24 Ultra će biti prvi pametni telefon južnokorejskog proizvođača koji će imati spoljni okvir od titanijuma

 Samsung Galaxy S24 Ultra, okvir od titanijuma Izvor: Samsung

Više puta do sada smo mogli da čujemo pretpostavku da će predstojeći Samsung Galaxy S24 Ultra imati okvir od titanijuma, prateći tako trend koji je uspostavio iPhone sa modelima 15 Pro i 15 Pro Max. Trendu se potom pridružio i Xiaomi modelom 14 Pro Titanium Edition.

A iz Južne Koreje je stigla nova informacija koja tu činjenicu potvrđuje. Prema informacijama neimenovanog izvora, koje prenosi GSM Arena, Samsung Galaxy S24 Ultra će biti prvi pametni telefon tog proizvođača koji će imati spoljni okvir od titanijuma.

A u zavisnosti od toga kako ovaj novitet bude prihvaćen među korisnicima, južnokorejski proizvođač će odlučivati o mogućnosti da titanijumski ram dobiju i drugi modeli.

Aluminijumski ramovi koji se sada koriste Samsung koštaju ispod 20 dolara, do usvajanje dosta skupljeg titanijuma u većem obimu, odnosno kod slabijih modela, zavisiće od prohoda. Mali prihodi bi mogli da povećaju cenu rama čak četiri do pet puta, što ne bi bilo prihvatljivo.

Samsung je sebi postavio cilj da na početku proizvodnje napravi 15 miliona titanijumskih ramova, što je broj prodatih primjeraka Galaxy S23 Ultra telefona ove godine. Iz toga se može zaključiti da je S24 Ultra predviđen da dobije titanijumsko izdanje.

Osim titanijumskog rama, u posljednjem izvještaju se navodi da će S24 Ultra imati ravan ekran, i potvrđuje da će, slično navedenim iPhone modelima, spoljašni okvir biti od titanijuma, dok će unutrašnji okvir će biti od aluminijuma.

BONUS VIDEO:

Samsung Galaxy S23 Ultra
Izvor: Samsung

Možda će vas zanimati

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Mate

A cijena je 3000 eur

RECENZIJE

TIPS & TRICKS