• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sada na Instagramu možete da kreirate svog sopstvenog dvojnika! Uz malu pomoć AI-ja...

Najvažnije je to da će svi personalizovani avatari ili drugi likovi koje je stvorila vještačka inteligencija na Instagramu će biti posebno označeni

 Instagram AI avatar Izvor: Pixabay

Nova funkcijuInstagrama korisnicima omogućava da pomoću vještačke inteligencije (AI) kreiraju svoj sopstveni digitalni avatar, za čije se kreiranje može koristiti AI Studio alat.

Moguće ga je, takođe, kreirati avatar i u samoj aplikaciji, i to nakon započete konverzacije sa AI četbotom, kako biste ga dodatno obučili o sadržaju svog Instagram naloga i naveli teme koje treba pominjati ili izbjegavati.

A kada budu kreirani, digitalni dvojnici će moći da komuniciraju sa pratiocima korisnika, kako u komentarima na objave, tako i ličnim porukama.

Korisnici ovdje mogu da kreiraju automatske odgovore i da sami odrede one sa kojima je njihovom avataru dozvoljeno da komunicira.

Izvor: Shutterstock / PixieMe

Korisnici Instragrama će, takođe, moći da kreiraju i potpuno nove AI likove, koje će potom moći da se dijele putem Open AI prodavnice, saopštila je korporacija Meta.

I ono najvažnije! Svi personalizovani avatari ili drugi likovi koje je stvorila vještačka inteligencija na Instagramu će biti posebno označeni kako ostale korisnike ne bi dovodili u zabunu.

(MONDO)

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

RECENZIJE

TIPS & TRICKS